perjantai 16. lokakuuta 2015

Eteisen ilmeen muutos



Päätin laittaa eteistä hieman uusiksi ja tehdä siitä vähän enemmän talveen sopivan. Kesäinen Tine K:n korikassi sai mennä odottelemaan kesää ja tilalle tuli Uashmama iso paperipussi. Pussi täyttyy milloin mistäkin, mutta usein sieltä löytyy lasten hoitoreput, hanskoja ja huiveja, mutta myös kierrätykseen meneviä lehtiä. Olen kuitenkin huomannut, että jonkinlainen kori tai pussukka toimii meillä erittäin hyvin ja on tarpeellinen. 



Vihdoin sain laitettua seinälle alkukesästä hyvästä alesta ostetut By Lassenin Stroppit, jotka majaili aivan liian kauan laatikon uumenissa. Halusin ehdottomasti laittaa lenkit eteiseen, koska siellä tarvitsin paikkaa erilaisille huiveille ja laukuille. Minulla on vielä yksi paketti näitä odottamassa toista paikkaa, mutta en ole vielä osannut päättää tuleeko ne makkariin vai neidin huoneeseen. Tai miksi näitä ei voisi olla enemmänkin tässä samaisella seinällä.


Kauniit yksinkertaiset ripustuslenkit ja just täydelliset meille. Ja pakko paljastaa, että tuo iso huivi peittää hyvin keskellä seinää olevan lattialämmityksen säätimen :)





Nyt vihdoin tajusin, että saan nämä Stroppit seinään ilman reikien tekemistä. Ei muuta kuin taulujen kiinitystarroja lenkin taakse ja lenkit seinään. Ihan loistavaa! Miksi en tajunnut tätä aikaisemmin? Nyt voin huoletta laittaa ne kaksi muutakin seinälle ja vaihtaa myöhemmin helposti paikkaa. Nyt näin viikon testauksella nuo tarrat kestää hyvin painoa, koska ehdittiin kuivattamaan yhdessä Stroppissa kahden pojan märät haalarit. Ja hyvin kesti!



Parilla jutulla ilme muuttui ja silti eteinen on edelleen toimiva. Toisella puolellahan on liukukaapit, jotka imevät sisäänsä yllättävän paljon tavaraa, kaikki ulkovaatteet ja kengät. Toki osa takeista ja kengistä on säilytyksessä myös varastossa, mutta sieltä niitä saa tarpeen vaatiessa helposti haettua. Haaveena on kuitenkin joskus saada vaatehuone eteiseen. Se olisi niin paljon toimivampi ja helpompi lasten kanssa.


Ja taas kun perjantai on yllättänyt, voin toivottaa teille oikein mukavaa viikonloppua!



8 kommenttia:

  1. Kyllä minunkin täytyy hankkia nuo mustat lenksut, niin kivalta näyttävät ! Kaunis ja seesteinen eteinen teillä, onneksi on se piilotuskaappi lähellä :) Oikein mukavaa viikonloppua <3

    P.S. Ostin joku viikko sitten melkein samanlaisen huivin, ollaan sitten samiksia reissussa... ;)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä ja tosi kiva idea tuo teippi! -johan-

    VastaaPoista
  3. Noi Stroppit on niin hienot!!! Mäkin tahtoisin, mutta loppuu seinätila :) Ja todella kaunis eteinen teillä!

    VastaaPoista
  4. Ihanalta näyttää, kaikki elementit, joista itsekin pidän. <3 Ja mahtava idea tuo teippi ja kiva kuulla, että kestää vähän enemmänkin painoa, näitä täytyy meillekin hankkia! :)

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  5. Nuo Stroppit on niin upeat, aivan ihastuttavat! :-) Hmm... olisikohan jokin paikka?! :-)

    Mukavaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää!!!Mulla kans kaksi noita Stroppia ja yritin kiinnittää niitä seinään. Ruuvi joka siinä on, ei natsannut tuohon päähän eli leksun takana se musta kahdeksankulmainen juttu. Tuo tarrasysteemi onki huippu eli niitä ostaan ja voi tarvittaesa vaihtaa paikkaa..eikä enää tartte pähkäillä. Mie inhoan näitä hemmetin cyprokki seiniä :(. Kiitos ideasta. Ihanaa viikonloppua sinne!!!

    VastaaPoista
  7. Tosi kaunis <3 ja noi Stroppit on aivan ihanat <3

    VastaaPoista
  8. Ihanalta näyttää. Mä olen kans miettinyt noita stroppeja mutta en ole vielä keksinyt paikkaa niille. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...