sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Poikien huoneen muutos - kerrossänky


Nyt vihdoin täällä on otettu isompi askel kerrossänkyprojektin suhteen ja olen todella tyytyväinen. En malttanut odottaa päivänvalossa kuvaamista, vaan räspin kuvat iltahämärässä keinovalossa. Projekti on edelleen hieman kesken, mutta päätettiin laittaa sänky nyt paikoilleen. Sängythän makoili erikseen jonkin aikaa tuossa meidän olohuoneessa ja olivat koko ajan tiellä. Tiistaina on ystäväperhe tulossa meille kylään, joten sänky oli pakko koota ja laittaa kuntoon. Laitoin molemmille pojille samanlaiset Ooh noon lakanat ja karsin hieman koristetyynyjä. Pakko oli myös laittaa kaksi taulua seinään ja siirtää pallovalot tälle puolelle ikkunaa.




Onneksi sain vihdoin selville noiden taulutarrojen nimen (3M Command - Kiitos Heini!) ja pääsin ripustamaan tauluja seinille. Ihan liian kauan olen valkoisia seiniä tuijotellut. Ja onhan tuo meidän neidin tekemä Lego Batman aika ihana.



Löysin Kuortaneen reissulta kirpparilta tuollaisen söpön Mikki Hiiri -kellon kolmella eurolla ja se oli pakko tuoda pojille tuliaisena. Eilen maalasin toisen talohyllyn valkoiseksi, koska se oli paljon kellertävämpi toiseen verrattuna. Hyllyt on tarkoitus laittaa seinälle, mutta vielä ne saa odotella tuossa pöydällä ripustusta.



Huone ei siis todellakaan ole vielä valmis. Tavoitteenahan oli saada tänne lisätilaa leluille, mutta nyt tilaa on itseasiassa vielä vähemmän. Miksi? No, huoneessa on nyt pelkkiä sänkyjä :) Me jätettiin tänne vielä vanhemman pojan entinen sänky, koska ystäväperheessä on kolme lasta ja kaksi aikuista, joten järkevintä oli jättää tämä sänky vielä huoneeseen. Alkoi vaan naurattamaan tämä sänkyhuone, jossa ei juuri mitään muuta olekaan :)

Nuoremman Ikean Minnen sänky menee ainakin toistaiseksi mökille ja tämä kuvissa näkyvä sänky lähtee vanhempieni luo väliaikaissäilytykseen... vietiinhan me niiltä kerrossängyn myötä kaksi sänkyä :) (sängyt saa erikseen)



Pojat ovat odottaneet kerrossänkyä kuin kuuta nousevaa. Arvaatte varmaan kuinka innoissaan lapset olivat tänään. Kyllä sitä ihasteltiin ja testailtiin. Ja unikin tuli yllättävän nopeasti.


Anteeksi kuvatulva, taas vähän innostuin :) Jotenkin vaan oli niin mukava laittaa huonetta uuteen uskoon sekä saada jotain kivaa ja uutta pojille. Ja parasta on, ettei huone ole vielä edes valmis. Kerron muutosten lisäksi myöhemmin mitä kaikkea olen sängyn suhteen tehnyt ja mitä ehkä tulen tekemään.


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa <3


21 kommenttia:

  1. Upealta näyttää huone , ihana rauhallinen värimaailma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Parasta on, että pojat tykkää. Valkoisten lakanoiden myötä ilme on todella rauhallinen :)

      Poista
  2. Voi miten ihanan oloinen huone :) Varmasti viihtyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä se taitaa olla nyt lasten mielestä kodin paras paikka. Lapset näyttivät tänään leikkivän kaikki leikit sängyssä :D

      Poista
  3. Voi miten ihanan oloinen huone :) Varmasti viihtyvät!

    VastaaPoista
  4. Voin kuvitella intouden määrän! Hyvälle näyttää ja tosi valoisalle ja raikkaalle valkoisissa lakanoissaan! Täälläkin muutosta poitsun huoneessa luvassa. Meillä haaveena oli parvi, mutta mä tyrmäsin kun tavallinen sänkykin mahtuu ihan hyvin! Muksua viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuosta oltiin niin innoissaan. Vai teilläkin on muutoksia siellä meneillään. Minä en oo koskaan ollut mikään kerrossänkyfani, mutta ilme muuttui mäntyisestä valkoisella maalilla kummasti. Ja nyt se näyttää enemmän meiltä ja ainakin huoneeseen tulee jossain vaiheessa mahtumaan muutakin kuin kaksi sänkyä. Johan nuo lelut onkin jo aikansa pyörineet olkkarin ja eteisen puolella :)

      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Onpas rauhoittavan näköinen ja raikas makkari.
    Minäkin olen löytänyt nuo taulutarrat, näppärä kiinnittää taulut ilman poraamista. Nyt odottelenkin postista uutta julistelähetystä niin saan taulukollaasin makkarin seinälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Rauhallinen huoneesta ainakin tuli ja onhan se kai sitä ollut jo aikaisemminkin. Nuo taulutarrat on kyllä aivan parhaita. Moneen otteeseen ostin vääriä tarroja ja kuvan kanssa sitten lopulta lompsin kauppaan :D heh... Nyt olenkin kiinitellyt seiniin vaikka mitä :D Mullakin on julisteita, jotka odottaa seinälle pääsyä, mutta mistään ei tunnu löytyvän sopivan kokoisia kehyksiä.

      Poista
  6. Kivalta näyttää! Arvatenkin olivat pikkuhemmot onnellisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä olivat niin onnellisia ja toisen illan todistamana, uni tulee paremmin :)

      Poista
  7. Ihana rauhalinen värimaailma huoneessa ja pojan ilmeestä näkee, että on ihan onnessaan uudesta sängystä ja toive on toteutunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Rauhallinen värimaailma on minusta kiva lastenhuoneessa, koska leluista tulee sitä väriä. Toki jotan väripisteitä pitää olla ja onhan meillä paljon värikkäitäkin lakanoita:)

      Poista
  8. Aivan upea upea upea sänky! Sinä se olet sellainen touhumamma ja saat vaikka mitä aikaan!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vau touhumamma, kyllä minä aika paljon touhuan, enkä osaa olla paikoillaan... mies parka :D no saa ainakin joskus jotan aikaan, vaikka osa jääkin ikuisuusprojekteiksi!

      Poista
  9. Oi onpa ihana huone ja kerrossänky! <3 Mä olen aina ollut hulluna kerrossänkyihin! Lapsena oli niin kivaa kun sai isosiskona nukkua yläpedissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt täytyy sanoa, että onhan tuo kiva sänky vaikka en ole koskaan niistä aiemmin pitänyt. Nuo on vielä kivat kun ne saa kahdeksi eri sängyksi.

      Sulla on ollut onnea, tuo on minun vanha sänky ja arvaa vaan pääsinkö koskaan yläsänkyyn??

      Poista
    2. Meidän oman sai myös kahdeksi eri sängyksi, joka oli kyllä tosi kätevää siinä vaiheessa, kun muutettiin omiin huoneisiin pikkuveljen kanssa! Voi, sun täytyy nyt aikuisiällä ottaa ilo irti ja kömpiä joku yö yläsänkyyn nukkumaan ;)

      Poista
  10. Upea huone ja niin kauniit nuo lakanat muuten!! Uskon, että tuolla tulee pojille uni hyvin :) kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta <3 Nuo Ooh noon lakanat on meidän lemppareita, noissa on kauniita mustia kolmioita. Uskon, että sä kans tykkäisit :) Uni näyttää maittavan tuolla paremmin, nukahtavat nopeammin ja yöllä ei ole trafiikkia meidän makkarissa :D

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...