torstai 29. lokakuuta 2015

Pieni työtila


Olen pitänyt hieman pimennossa meidän pientä työtilaa, joka siljaitsee makuuhuoneen nurkassa. Työpisteelle ei löytynyt parempaa paikkaa, joten sinne se oli laitettava. Innostuin viikonloppuna laittamaan työpisteen kuntoon, koska huoneen ei niin kiva nurkkaus tarvitsi sitä jotain. Pöydällä lojuvat paperipinot eivät aivan riitäneet.


Hain metsästä muutaman oksan (ei tule nimi mieleen) maljakkoon ja kiinnitin Deseniolta saadun New York map -julisteen maalamani mustan canvas-taulun eteen. Minun mielestä juliste sopii tuohon hyvin ja samalla se tuo mieleen monta kivaa muistoa meidän New Yorkin reissuilta.


Hayn tuoli on ollut jo jonkin aikaa olohuoneessa, joten työtuolina on toiminut valkoinen wieniläistuoli. Se on kauniisti kulunut ja selvästi elämää nähnyt. Tämähän kuului niihin minun wieniläislöytöihin, tuoli maksoi vain 5€.


Sienikortti on menossa neidin huoneeseen, mutta sillä aikaa se lojuu tuossa pöydällä. Kortti on Teemu Järven käsialaa. Teemulla on upeita eläintauluja, joita ihailin syksyllä Habitare-messuilla.
Olen suuntaamassa viikonloppuna Helsinkiin ja tulin yöllä kipeäksi. Nyt kaikki peukut pystyyn, että tämä menee nopeasti ohi, eikä vaadi pidempää sairastelua. Onneksi olo alkanut jo helpottamaan, joten toivoa on.


Leppoisaa torstaita!14 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä ja kaikki sopii niin hyvin yhteen. Sulla on taito saada kyllä kaikki näyttämään hiton hyvälle <3

  VastaaPoista
 2. Kuumat rommit kehiin!!! Paranemisia muru <3 Soittelen...

  Kaunis työpiste! Tuo taulu sopii kuin nakutettu tuohon, ihastelin itsekin sitä kun tuo musta tuo kivaa kontrastia.

  VastaaPoista
 3. Mä niin haluisin meille työpisteen, mutta en tiedä minne sellaisen laittaisin!! Täytyy vielä hieman mallailla josko saisin sen jonnekin mahtumaan!

  VastaaPoista
 4. Kaunis työpiste! Ja paranemisia <3. Täällä taas just matkalla Helsingistä kotiin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttava pieni työtila <3 Tarvitsisin juuri samanmoista itselleni, mutta en ole vieläkään keksinyt sopivaa paikkaa kotoa. Tykkään tosi paljon tuosta tuolista, ajanpatina tuo luonnetta kauniiseen työpisteeseen. Ihana!

  VastaaPoista
 6. Kaunis pieni työpiste! Paranemisia sinne. =)

  VastaaPoista
 7. Viihtyisä ja kaunis työpiste. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 8. Voi että on kaunista! Toivottavasti paranet ja pääset matkaan! :)

  VastaaPoista
 9. Ei tällaista työpistettä saa piilotella, ihana on! <3 :) Oliko tuo kasvi suopursu? Jee, pian nähdään, näytetään vaan reteästi pyllyä kaikille sairasteluille! <3

  VastaaPoista
 10. Tuo on todella onnistunut työpiste <3 upea :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis! Oksat voisivat olla tyrnipensaan, itse keräilin samanlaisia eilen. Paranemisia!

  VastaaPoista
 12. Ostin juuri samanlaisen työpöydän, en malta odottaa että pääsen rakentamaan mun pienen kotitoimiston :) Oon muuttamassa soluun, joten on pakko yhdistää työ ja vapaa-aika samaan huoneeseen ja samoihin nurkkiin, mut eiköhän se luonnistu!

  VastaaPoista
 13. Voi kuinka ihana pieni työpiste <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...