lauantai 10. lokakuuta 2015

Kaivattua pehmeyttä


Ulkoilman vaihduttua pakkasen puolelle, alkaa kotiinkin kaivata lämpöä ja pehmeyttä. Kynttilät palaa iltaisin ja takassa loimuaa tuli. Kaivelin myös taljat esille ja laitoin niitä sinne tänne. Tällä hetkellä muut taljat vaeltavat ympäri kotia, mutta yksi on päätynyt Hayn About a Chairin päälle. Taljan myötä tuolista tuli vielä mukavampi ja se on yksi olohuoneen lempparipaikoista. Paikasta tuntuu olevan jatkuvasti pientä taistelua. Mies ei tuolista niin paljoa välitä, mutta me muut tykätään tosi paljon. Tuoli on ilmeisesti pitkälle miehelle epämukava ilman taljaa ja taljan kanssa.

Tänään olen ollut superahkera, vaikka takana on rankka työviikko. Olen maalaillut vähän vaikka mitä, kiinnitellyt kivoja juttuja seiniin, siivonnut ja suunnitellut. Käytiin myös kahdessa lentopallopelissä penkkiurheilemassa ja tiirailtiin Suomen peliä telkusta. 

Kiitos useista ihanista viesteistä, joita olen saanut liittyen Indiedays Blog Awards -kilpailuun. On ollut mukava saada niin paljon positiivista palautetta ja toiveita myös jatkon suhteen. Ainakin näiden viestien perusteella en pidä blogia aivan turhaan ja saan jaettua inspiraatiota sekä ideoita muillekin. Se on tämän homman paras puoli.

Liityin myös Snapchatiin nimellä heinassaheiluva. Koko homma on vielä aivan opettelua ja oman äänen kuuleminen on aivan kauheaa. Puhuminen tuntuu epäluontevalta ja oudolta, mutta ehkä harjoitus tekee mestarin, vai? Ainakin pyrin siellä näyttämään vähän meidän elämää ja arkea niin kuin se on. Blogissa tykkään jatkaa tätä tyyliä ja jätän sotkut kuvista pois. Ei niitä kukaan jaksaisi katsella. Ja ehkä jossain vaiheessa uskalla itsekin näyttäytyä kameran edessä. Olis kiva kuulla millä nimellä teidät sieltä löytää :)Rentoa ja tunnelmallista lauantai-iltaa!16 kommenttia:

 1. Tarjan osto itsellä edessä.Akosta jo löysinkin upeat taljat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat on kyllä niin kivoja, vaikka yleensä en pidä mistään mikä liittyy eläinten karvaan. Toivon näiden olleen onnellisia lampaita :)

   Poista
 2. Taljat kuuluvat syksyyn ja talveen! Pehmeyttä ja lämpöä sekä tunnelmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat kuuluvat ehdottomasti syksyyn ja talveen. Keväällä niiden kaappiin laittaminen tuntuu aina pahalta :) Niiden avulla saa juuri lämpöä ja pehmeyttä, mutta myös kodikkuutta <3

   Poista
 3. Taljat ovat niin ihana sisustus juttu näin syksyllä <3 niitä oikein kesän jälkeen kaipaa :)

  Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Kuuluvat kyllä meidän syksyn ja talven sisustukseen. Kesän jälkeen jo odottelee koska ne pystyy ottamaan esille :)

   Oikein ihanaa iltaa <3

   Poista
 4. Taljat ovat kyllä ihania! Itsellä ei ole kuin yksi talja kotona. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin mukavia. Meillekin on hiljalleen lasten myötä tullut taljoja, koska jokaiselle on ostettu oma talja pienenä. En kyllä tiedä miksi :D Oikein ihanaa viikkoa!!

   Poista
 5. Taljat ovat ihania, kauniilta ja kutsuvalta näyttää Hayn päälläkin. <3 Meilläkin on taljat olleet jo hetken esillä ja onhan niillä mukavan lämpöistä loikoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä talja vaan tuo mukavuutta tuohon tuoliin, vaikka ihana se on ilmankin :) Sanoo mies mitä tahansa :D

   Poista
 6. Tuoli on ihana <3
  Ihanaa viikkoa -onneksi pian nähdään!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hayn tuoli on kyllä niin ihana <3 tykkään edelleen tosi paljon. Ei enää kauaa kun nähdään <3 Ihanaa viikkoa!!!

   Poista
 7. Näyttää niin kutsuvalta ja pehmoiselta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tuo kyllä on ja en yhtään valehtele siitä, että paikasta tapellaan ;)

   Poista
 8. Mä niiiiiiiin haluun ton tuolinnnnnnnnn!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin ihana, mutta haaveilla on joskus tapana toteutua :) Tämä keikkui pitkään omallakin haavelistalla <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...