perjantai 2. lokakuuta 2015

Mikä oli pielessä?


Tunnustan olevani aika surkea koneen käyttäjä, joskus tiesin olevani ihan ookoo, mutta nykyään arjen hektisyys, työt ja blogin pitäminen ovat jättäneet vähän aikaa itse koodaamiseen ja muuhun tutustumiseen. Yritän siis mennä monessakin asiassa hiukan sieltä missä aita on matalin ja niinhän se oli nytkin käynyt. Olin bongannut jonkun blogissa ohjeet bannerin tekoon, sen säätöihin ja muihin. En enää edes muista mitä tein, mutta ilmeisesti olin ladannut bannerikuvan suoraan ImageShack -sivustolta. 

Huomasin eilen vai olikos se toissapäivänä blogin bannerin kadonneen ja tilalle tulleen tällaisen kuvan. Ajattelin kuvan olevan vain hetkellinen ongelma, mutta saatuani siitä viestejä lukijoilta ymmärsin laittaa viestiä Indiedaysille. Halusin ensin tarkistaa onko mainos heiltä vai mistä. Selvisi, että olin tosiaan ladannut kuvan kyseisen firman sivuilta ja näillä sivuilla on nyt käyttökatko tai jokin muu ongema, joten kaikki heidän kauttaan ladutut kuvat näkyivät näin. Sain onneksi nopeaa apua ID:n Hannulta ja olen nyt ladannut bannerin suoraan omalta koneelta. Älkää kysykö miksi olin sen tehnyt tuota kautta, mutta ainakin opin taas kerran olevani surkea tässä hommassa :D

Nyt ongelma on poissa ja vanha banneri paikoillaan. Kiitos lukijoille viesteistä asian suhteen ja Hannulle avusta! 

Pahoittelen häiriötä, joka on ollut varmasti ärsyttävä myös teille! Blogin ulkoasu on pian muutenkin muuttumassa täysin ja tämä tylsä ulkoasu on historiaa. Pysykää siis kuulolla sen suhteen :)Palataan pian aivan muihin juttuihin :)2 kommenttia:

  1. Täälläkin suunnitteilla blogin muutosta, kaipaan uutta ilmettä todella kovasti! :) Innolla jään siis odottelemaan mitä sun tuleman pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo blogi kaipaa uutta ilmttä kipeästi, onneksi muutos on pian tulossa :) ihana mitä sun blogiin tulee <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...