lauantai 22. lokakuuta 2016

Erilainen mattokokeilu

No nyt olen ollut tavallisesta tyylistäni poikkeava ja kokeillut jotain aivan uutta. Ostin nimittäin jokin aika sitten meille mustan itämäistyylisen maton. Matto löytyi käytettynä suhteellisen edullisesti ja erittäin hyvä kuntoisena. Jokin tässä viehätti ja kovasti. Se, että toimiiko tämä meillä on aivan toinen juttu. 

En ole koskaan ollut hyvä mattojen valinnassa, koska löydän useita ihania mattoja, joiden väliltä en osaakaan enää sitten päättää. Aika usein olemme olleet tilanteessa, ettei meillä ole mattoa. Tämä matto taas on jotain aivan muuta kuin aiemmin katselemani matot. Hiljalleen olen alkanut kiinnittämään huomioni itämaisiin mattoihin, joita on aina löytynyt vanhemmiltani ja isovanhemmiltani, joita en kuitenkaan kuvitellut näkeväni omassa kodissani. Jokin tässä mattossa kuitenkin viehätti, vaikka se ei alkuun näyttänyt istuvan olohuoneeseen lainkaan. Matto vaikutti liian tummalta, tyylillisesti hieman erilaiselta, mutta halusin silti antaa sille mahdollisuuden.

Alakerran makuuhuone alkaa olla pian sen verran valmiimpi, että saamme sängyn siirrettyä alakertaan. Projekti on tässä syksyn aikana edennyt etanan vauhtia, mutta kaikkeen näköjään tottuu. Sängyn siirtyessä alakertaan olohuone näyttää varmaan aika autiolta. Viimeistään siinä vaiheessa on pakko sisustaa huone valmiimmaksi, katsoa mattotilanne uudelleen, laittaa tauluja seinille ym.


Mitä mieltä olette?  Annanko matolle lisäaikaa tai siirränkö sen jonnekin muualle?psst... Varmaan olisi myös hyvä siirtää ikkunoiden edessä olevat eristeet muualle14 kommenttia:

 1. Peukutan! Antakaa matolle mahdollisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lupaan antaa... :) Tai ainakin hetken. ajattelin kokeilla mattoa alakerrassa :)

   Poista
 2. Tykkään! Kivan näköinen matto! 😊Täällä on myös saman tyylinen matto olohuoneessa tällä hetkellä. -Sanelli78-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mukava kun muillakin alkaa olemaan itämaisia tai sen tyylisiä mattoja. Niissä on jotain mikä ihastuttaa :)

   Poista
 3. Uudet erityyppiset kokeilut piristämät monesti mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ja mukava välillä astua omalta mukavuusalueelta pois, kokeilla jotain uutta ja itseasiassa tykätä kokeilusta :)

   Poista
 4. Antakaa aikaa, hieno matto 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! Pitää antaa sille mahdollisuus :)

   Poista
 5. Todellakin toimii!! Sopii teille täydellisesti as you know <3

  VastaaPoista
 6. Hei, tuohan on hyvä! Kontrastia vaaleuteen.

  VastaaPoista
 7. Matto näyttää oikein hyvältä ja antaa särmää olkkariin, anna vain olla! :)

  VastaaPoista
 8. Kivalta näyttää ja tuo kivaa kontrastia, ehkä laittaisin vähän isomman maton...että menis vähän sohvan allekkin. No, nämä on näitä makuasioita :)

  VastaaPoista
 9. Anna vaan mahdollisuus ! Kokeile sitä makkariinkin...sillain osittain sängyn alle ja enempi jalkopäähän. Oisko ideaa ? Mie tarttisin olkkariin myös uuden maton, mutta pää lyö tyhjää just nyt. Täytyy Hesassa tsiigailla niitä, saat olla makutuomarina :)

  VastaaPoista
 10. Hieno matto ja sopii hyvin! Näyttää hyvältä! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...