perjantai 14. lokakuuta 2016

Lämpöä ja kotoisuutta


Rakastan kierrellä netissä ja etsiä inspiraatiota omaan sisustamiseen. Tällä hetkellä pinnalla olevat tummat sävyt viehättävät minua ja hiljalleen ne ovat lisääntynyt meilläkin. En silti osaa nähdä jokaista seinäämme tummana, vaan haluan löytää syvyyttä huonekalujen ja pienesineiden kautta. 

Selaillessani netissä löysin kuvia H&M Homen pääsuunnittelijan Evelina Kravaev Söderbergin kotoa, jotka pysäyttivät minut. Kodista löytyy erivärisiä puun sävyjä, designklassikoita rinnakkain kirpputoriaarteiden kanssa. Tämä koti huokuu lämpöä ja kodikkuutta.¨
Näistä kuvista huokuu ihana tunnelma, enkä koe valkoisia seiniä lainkaan kalskeina tai kylminä. Itsekin olen taas huomannut kiinnittäväni huomiota vaaleanpuun lisäksi myös tummaan. On taitoa sekoitella erilaisia tyylejä ja näin luoda kotiinsa kerroksellisuutta.

Stailaus Lotta Agaton, valokuvat Kristofer Johnsson, lähde Residence Magazine

Meillä ollaan taas remppailtu kovasti ja nyt ollaan saatu isoja, tärkeitä kokonaisuuksia lähes valmiiksi. Meidän puolesta talvi saa pian tulla. 


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua <3

4 kommenttia:

 1. Kaunis koti tolla Evelina Kravaev Söderbergillä.
  Oikein hyvää viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis koti. Paljon kauniita yksityiskohtia ja kotoista tunnelmaa ilman, että koti on täynnä tavaraa <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ja, kuvien sisutus iskee myös minuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kolahtaa minuunkin, kiva jos voin muillekin jakaa tästä inspiraatiota :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...