tiistai 11. lokakuuta 2016

Kurkistus eteiseenEn olekaan juuri kuvaillut meidän eteisaulaa. Johtunee varmaan siitä, että se on vielä keskeneräinen. Paljon on vielä maalattavaa ja laitettavaa, mutta hiljalleen tila alkaa valmistumaan. Suurimpana muutoksena on eteisestä yläkertaan lähtevät portaat, joiden kaideosuudet uusittiin kokonaan. Vanhaa poraikossa on enää askelmat, jotka nekin hiottiin ja uudelleen maalattiin. Myös alakerran lattia on laitettu uusiksi ja seinäpintoja on maalattu. Elämme edelleen vanhan ulko-oven kanssa, joka suorastaan jo huutaa vaihtoa. Sen vaihtaminen onkin pakko tehdä ennen pakkasen tuloa. 

Eteinen on suhteellisen suuri, joten sen kalustaminen on tuonut omat haasteensa. Sisustaminen aloitetaan vasta kun saadaan muut remonttitavarat tilasta pois. Suunnitelmissa on hankkia mm. pitkä penkki, naulakoita niin meille kuin vieraillekin. Nyt nimittäin huomaan jokaisen vieraan pyörivän eteisessä takki kädessä. 


Leppoista tiistaita <3

12 kommenttia:

 1. Tilava eteinen on ihana, kaunis tuo teidän lattia ja uusi portaikko! <3
  Mukavia rempan viimeistelyhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteinen on kyllä tosi tilava, mutta myös omalla tavallaan haasteellinen. Ehkä myös sen vuoksi, että valinnan varaa sen sisustamiseen on paljon :)

   Vielä kun jaksais alkaa käymään jokaisen paikan kunnolla läpi, listoja uupuu, postaikko pitää vielä kertaalleen maalataja muutamia muita seikkoja korjailla. Hiljalleen hiljalleen :)

   Poista
 2. Ihanan väljä eteinen! Ja tykkään tuosta lattiasta, tsemppiä sinne remppailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan pian kuvattua eteisen kokonaisuudessaan. Jätin kuvista nyt tietoisesti ulkopuolelle sen isoimman osan. Tämä vaatiikin vielä työstöä, mutta onneksi enää ei ole älytön hoppu vaan asiat voi toteuttaa rauhallisemmin.

   Poista
 3. Kaunis eteinen ja tuo lattia on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lattiasta tuli ihanan elävä :) Omaprosessinsa oli lattian uusiminen ja lämmityksen asentaminen, mutta nyt saadaan nautiskella paljain varpain talvesta <3

   Poista
 4. Kauniilta ja tilavalta näyttää! Lattiaan kiinnittyi minun huomioni, näyttää niin hyvälle! Portaikko myös! Huh, on teillä ollu hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu <3 Onhan tässä talossa ollut kyllä hurjasti hommaa ja sitä tuntuu olevan edelleen :) Hiljalleen saadaan tiloja viimeisteltyä ja valmiiksi. Toisaalta ihanaa, toisaalta uuvuttavaa...

   Poista
 5. Näyttää jo nyt tosi kivalta.

  VastaaPoista
 6. Portaat on tosi kauniit ja lattia myös.
  Iso eteinen on tarpeellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä ei ole koskaan ollut isoa eteistä ja nyt tuntuu, että mitäs kaikkea tähän voinkaan keksiä. En silti halua laittaa tilaa täyteen vaan luoda siihen mukavan rennon tunnelman ja käyttää tilaa järkevästi. Toivottavasti osaan visioni toteuttaa :D

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...