maanantai 3. lokakuuta 2016

No voih...
Juuri pääsin pari päivää sitten suustani, etten muista koska meidän perhe olisi ollut kipeänä. Ollaan koko syksy ohiteltu ja väistelty kaiken maailman pöpöjä ja nyt sitten se iski. Nimittäin flunssa ja vielä meille molemmille aikuisille. Lapset huitelee edelleen terveinä, ilman minkäänlaisia oireita. Toivottavasti tämä on ohimenevää ja olemme pian taas kunnossa. En nimittäin osaa sairastaa, kroppa ja mieli tykkää mielummin olla liikkeessä kuin pedin pohjalla.

Olenkin tänään siemaillut useamman kuuman juoman ja ehkä myös yhden tällaisen herkkukahvin (blogger jostain syystä lataa kuvat nyt epätarkkoina). Silloin harvoin kun muistaa ostaa noita kapseleita, tulee ne juotuakin nopeasti.

Mutta nyt kaivaudun peiton alle lämmittelemään ja juon vielä yhden kupin teetä. Hyviä tv-sarjoja saa ehdottaa, koska ehdin juuri katsoa loppuun yhden koukuttavan, ehkä jopa teinimäisen sarjan. Hakusessa on jokin hyvä sarja esim. Netflixistä ja tällä kertaa se saisi olla enemmän aikuisille suunnattu.

Pysykää terveinä <3

10 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Ootkos katsonut Orange is the New Blackin jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 tämä tuntuu olevan vähän sitkeämpi tapaus. En ole sitä katsonut mut sun suosituksesta aloitin sen katselun. Koukutuin heti :) kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jos tämä vaikka hiljalleen alkais helpottamaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 olen päättänyt että tänään paranen! :D heh...

   Poista
 4. Pikaista paranemista sairastupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 mies parani nopeasti, mulla on joku sitkeämpi tapaus. Onneksi lapset on edelleen terveitä.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...