lauantai 15. lokakuuta 2016

Pala marmoria ja remonttiluksusta


Viikonloppu on edennyt leppoisissa tunnelmissa. Olen pakkeloinut seiniä, vienyt pahviroskia kierrätykseen ja kantanut ilmastoinnin eristysrullia eteisestä nurkan taakse piiloon. Ainakin eteiseen astuva voi luulla talossa hallitsevan hetkittäinen siisteys ja ehkä edessä häämöttävä valmistuminen. No jokainen pitkän projektin itselleen valinnut tietää ettei tule hetkeen näkemään kotia valmiina ja sopeutuu nurkissa pötkötteleviin remonttitavaroihin, pusseihin ja nyssäköihin. Sitä se on meilläkin. Kuvista onnellisesti rajaan kaaoksen ja näytän mielummin ne valmiit paikat tai ainakin lähes valmiit nurkat.
Löysin kirpparilta kivan pienen marmorisen alustan kahdella eurolla. Hetken ehdin jo miettiä tarvitsenko sitä mihinkään, kunnes muistin tarvitsevani lieden viereen alustaa kuumalle kattilalle. Tässä tarkoituksessa marmorinen alusta on ollut täydellinen. Se on riittävän kaunis ja samalla käytännöllinen. Olen käyttänyt alustaa myös Marimenkon Oiva -teekannun alla ja tässäkin tarkoituksessa se on ollut todella hyvä. Ei siis mikään huono parin euron sijoitus.


Kävimme tänään remonttijuttujen lomassa hirvipeijaisissa syömässä. Tämä joka vuotinen perinne on aina odotettu tapahtuma, sisältäähän se hyvää ruokaa ja paljon tuttuja. Huomenna ajattelin taltuttaa alakerran takkahuoneen kaaoksen ja jatkaa makuuhuoneen remontoimista. 


Leppoisaa lauantai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Mul on toi ihan sama ja siihen kuuluu kupukin :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihana tuo teidän keittiö, näyttää siltä, että sinne sopii useampikin kokki yhtä aikaa. <3 Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä remppapuuhiin! <3

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää toi teidän keittiö ja voimia remppailuun.

  VastaaPoista
 4. Mieki olen löytäny kirpparilta marmoritarjottimia ihan pilkkahintaan :)Ne ovat kyllä käteviä juurikin kattiloiden alle.

  Meille kävi niin, että unohdettiin koko peijaiset, dääm :( Kyllä olis käristys kelvannut. Lohdutukseksi meillä syödään tänään poronkäristystä a la M.

  Halit <3

  VastaaPoista
 5. Marmorijutut ovat aika kalliita. Pyörittelin Granitissa 25 euron tarjotinta, ei mikään iso ollut. Mutta jätin kauppaan vielä.

  VastaaPoista
 6. Kaunista! <3 Täällä järjestetään meidän lähipeijaiset aina pyhäinpäivänä, joten vielä pitää hetki odotella. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis keittiö! Marmoria en ole edes hoksannu laittaa kattilan alle, kiitos vinkistä. Ja peijaisissa en ole päässyt käymään aikoihin, nams sitä paistia!

  VastaaPoista
 8. Täältäkin löytyy tuo sama alusta, kuvun kanssa. On teillä kyllä kaunis keittiö. :)

  VastaaPoista
 9. Hei tuo onkin hyvä idea! Mulla on 90-luvun messinkisestä kukkatelineestä napattuna ne pyöreät marmori alustat joten tuohon käyttöön voisikin yhden laittaa! Pitää vaan laittaa Jotkut huopatassut alle.

  Ja nyt vasta muuten tajusin että teillä ei ole mitään taustalevyä tuossa tiskialtaan takana/kohdalla? Näyttää niin tyylikkään yksinkertaiselta.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...