keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Mitäs sitä sitten löytyikään pienimmän huoneeseen?


Meidän pienimmän huoneen sisustaminen on tehty niillä tavaroilla mitä on kotoa jo entuudestaan löytynyt. Hiljalleen huone on muovautumassa pienen asujansa näköiseksi. Seinät huutavat vielä tyhjyyttään, mutta se johtuu ihan vain siitä etten ole uskaltanut nakuttaa yhtään naulaa uusille seinäpinnoille. Olen halunnut ensin katsoa millaiseksi huone muotoutuu. Sama homma on tainnut käydä joka kerta aiemmissakin kodeissa, mutta tällä kertaa pyrin saamaan taulut seinille, ennemmin tai myöhemmin.Jotain uutta huoneesta kuitenkin muutaman taulun lisäksi löytyy. Löysin nimittäin pojan huoneeseen kaksi Muuramen valkoista pientä lipastoa facebookin roskalavasivustolta. Molemmista puuttuu sokkelit, joten nostin ne päällekkäin ja näin sain niistä hyvän korkuisen lipaston huoneen nurkkaan. Lipastoissa oli jonkin verran kulumanjälkiä, mutta muuten ne olivat ihan hyvässä kunnossa. Olin jo pienestä kuvasta tunnistavani lipastot ja ilokseni löysin näistä Muuramen tarrat, jotka varmistivat asian. Toisen roska on todellakin toisen aarre.


Taulujen lisäksi huone kaipaa edelleen listoja, mutta eikös niiden kanssa aina kaikilla mene tovi jos toinenkin. Joten ei mekään jakseta hoppuilla. Verhot ajattelin ripustaa tulevana viikonloppuna ja ehkä viimein uskaltaa naputella muutaman naulan seinään. Hiljalleen hiljalleen :)


Viime viikonloppuna sain vihdoin maalattua isomman pojan huoneen. Huoneen sisustaminenkin on tästä syystä jäänyt odottamaan valmistumista ja nyt sielläkin on tavarat löytänyt paikoilleen. En siis malta odottaa, että pääsen näyttämään sitä teille. Erityisesti jännittää kuulla mitä mieltä olette maalailuistani, vaikka tärkeintä oli kuulla pojan rehellinen mielipide.


20 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta pikkupojan huoneelta! Ihanan hillittyä, mutta silti leikkisää ja lapsenmielistä. Ja sinä se osaat noita löytöjä tehdä, onnittelut kaikista viimeaikaisista löydöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä pienestä huoneesta tuli yllättävän viihtyisä, vaikka edelleenkään en näe sitä valmiina, mutta toisaalta parempikin, että huone valmistuu hiljalleen. ja onko se edes koskaan täysin valmis? Löytöjä on kyllä tullut viime aikoina tehtyä :)

   Poista
 2. Ihana huone ja toi tapetti on uhan paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minustakin tuo tapetti on tosi ihana!

   Poista
 3. Sä olet kyllä ihan mahdoton löytäjä! :)
  Huone näyttää tosi suloiselta, ei haittaa vaikkei ole listoja, verhoja eikä tauluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin olen kuullut. Hyvää tuuria ollut :)
   Hiljalleen huone valmistuu. Ei nuo pienet jutut niin haittaa, ainakaan asukasta :D

   Poista
 4. Kaunis huone <3 Ja hienon löydön olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lipastot sopivat nyt ainakin tuohon nurkkaan. Saa nähdä ovatko siinä pitkään vai mihin ne sijoitan pysyvämmin.

   Poista
 5. Ihastuttava huone! Niin raikas ja kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Huone on lisäksi pieni ja malliltaan hieman hankala :D

   Poista
 6. Kivalta näyttää pojan huoneessa :) Erityisesti pidän tuosta tapetista, myös vanha vihertävä tuoli on kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lotta! Tapetti on kyllä tosi kiva. Ja tuo tuoli kuuluu ehdottomasti parhaimpiin löytöihini. Se on sen verran symppis ja aidosti vanha tuoli.

   Poista
 7. Suloinen, kaunis, käytännöllinen <3

  VastaaPoista
 8. Ihania yksityiskohtia ja löytöjä. Mielestäni noista ennakoimattomista löydöistä tuleekin juurikin se ihanan persoonallinen kokonaisuus :) Mukavaa loppuviikkoa Laura :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään siitä, että koti rakentuu hiljalleen ja palasista. Näin tulee kerroksellinen ja kodikas koti <3 Tai ainakin koti missä viihtyy. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 9. Hienoja löytöjä :) Muutenkin todella viihtyisä huone kyllä kelpaa leikkiä :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...