torstai 27. lokakuuta 2016

Kyllä, viherkasvit seinälle!
Viherkasvit ne vain lisääntyvät. Tällä kertaa ajattelin ripustaa seinälle kaksi ihanaa keraamista purkkia, nahkaisilla lenkeillä. Lenkit tuskin ovat nahkaa, mutta muistuttavat sellaista, joten sekin kelpaa minulle. Kävin edellisen Helsingin reissun lopuksi pikaisesti ostamassa pienet tuliaiset lapsille. Laukussa ei ollut lainkaan enää tilaa, mutta mitä tekee Laura. No ostaa tietenkin kukkaruukkuja ja ne lelut, epätoivoisesti tunkee ostoksia laukkuun mikä on oikeasti jo täynnä. Onneksi käsilaukku oli sen verran tilava, että sain nämä vielä tungettua sinne, eikä minua pysäytetty lentokoneen turvatarkastuksessa. En vain voi vastustaa edullisia löytöjä.

Minulle tyypilliseen tapaan nämä ovat odottaneet jo tovin seinälle pääsyä. Vihdoin löysin ruukuihin kivat kasvit ja muistin ostaa multaa, joten ripustaminen on lähempänä kuin koskaan. Vielä pitää valjastaa mies vasaran kanssa heilumaan.


Eikös olekin aika kivat? Eihän näitä vain voinut olla ostamatta...

8 kommenttia:

 1. On ja tulee näyttämään varmaan tosi kivoilta!

  VastaaPoista
 2. Tosi hauskat ruukut! Mäkin olen himoinnut seinille joitain ruukkuja, mutta keittiö-olkkari akselilta loppuu seinätila, kun turhaan niitä minnekään makkariin (tai pimeään leffahuoneeseen) laittaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat, näyttävät varmasti kivoilta seinällä kasveineen! :)
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Ripustaminen on lähempänä kuin koskaan - ihana sinä <3 Ja voin vain kuvitella sut siellä täyden matkalaukun kanssa hymy huulilla hyvien löytöjen kera ;) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiva keksintö , ton vois varastaa itsekkin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat, näyttävät varmasti kivoilta kasvien kanssa! Täälläkin olen intoutunut viherkasveista, uuden asunnon myötä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...