maanantai 31. lokakuuta 2016

Halloween ja tulevan viikonlopun juhlahumu


Viikonloppuna oman kodin koristaminen Halloween-teemalla jäi vähäiseksi. Naapurista palautuneet koristeet laitettiin seinälle ja kahvittelin vielä itsekseni kotiin kiikutetuilla herkuilla. Muut söivät omansa vauhdilla, joten sain hetken itselleni. En valittanut. Kaiken juhlimisen lomassa, kodin remontti on taas edennyt isoja askeleita eteenpäin. Kyllä tästä taitaa jossain vaiheessa tulla valmis, vaikka välillä epätoivo iskeekin. Epätoivo tosin on aika väärä sana, koska ihan odotetusti tämä etenee.
Lauantaina on edessä Inspiration päivätapahtuma sekä gaala-ilta. Olen suuntaamassa Helsinkiin loppuviikosta yhdistetylle työ- ja vapaa-ajan reissulle. Perjantain pyhitän työnteolla ja lauantain juhlimiselle. Edessä ovat jälleen omalta osaltani syksyn odotetuimmat juhlat, koska näen paljon ihania ystäviä. Päiväohjelman jälkeen kokoonnumme taas isolla sisustusbloggaajien porukalla yhden ystävämme luo ja sieltä suunnistamme yhdessä illan rientoihin. 


Onko siellä linjoilla muita juhliin lähtiöitä?

14 kommenttia:

 1. Täällä on kovasti odotettu viikonloppua, mutta viime päivien tapahtumat on vieneet juhlafiilikset tyystin. Olisi teitä kyllä ihana nähdä ♥ Yritän koota täällä itseni ja tulla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotellaan kovasti kans viikonloppua <3 Olisi ihana saada sinut meidän matkaan, toivottavasti tulisit. Varmasti tulisi myös hetkellisesti parempi mieli :)

   Poista
 2. Ihanaa nähdä taas kaikkia!! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Nähdäänpä loppuviikolla 💕😘

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin mukavaa, tämä tulee kyllä niin tarpeeseen <3

   Poista
 5. Lauantaina nähdään! <3

  VastaaPoista
 6. IHANAA KUN NÄHDÄÄN - Tervetuloa yökylään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa nähdä <3 Pääsen niin parhaaseen paikkaan yökyläileen!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...