sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloween-juhlat kauniissa kodissa


Järjestimme lauantaina naapurin kanssa yhdessä Halloween-juhlat lapsille. Halusimme tehdä päivästä erityisen lapsille, päivän jolloin sai herkutella, pukea roolivaatteet päälle ja hieman hullutella. Sain luvan napata muutaman kuvan ystäväni kauniista kodista. Tässä kodissa on taitavasti yhdistelty uutta ja vanhaa. Voitteko kuvitella, että tuo valkoinen piano on löytö facebookin roskalavalta. Upea soitin, joka on tässä kodissa päässyt kovaan käyttöön. Meidänkin neidillä on kuulemma nyt mahdollisuus aloittaa pianon soittaminen. Tästä neiti on ehtinyt haaveilemaan jo tovin. 
Ystäväni oli nähnyt valtavasti vaivaa tehdessä pöydän täyteen halloween herkkuja. Valoisaan aikaan napattiin kuvat muutamista valmistuneista herkuista ja illalla keskityttiin enemmän herkutteluun kynttilän valossa.Ensi vuonna juhlat siirtyvät meille. Sitten onkin minun vetovastuu tehdä juhlista yhtä onnistuneet.


Kiitos vielä kerran ihanista juhlista!

4 kommenttia:

 1. Kivoja tarjoiltavia.
  Meillä ei ole enään pieniä lapsia, eikä juhlia.
  Me juhlitaan miehen kans pyhäinpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana tarjoiltavat, niistä tuli vain napsittua kännykkäkuvia :D
   Ei mekään varmaan enää lasten ollessa isoja juhlita Halloweenia, mutta nyt on kyllä kiva vielä vähän irrotella ja hauskuutella tämän juhlan parissa.

   Poista
 2. Ihana koti ja voi mitä herkkuja! Mukavaa viikkoa, pian nähdään 💕😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävällä on kyllä kaunis ja viihtyisä koti. Mukavaa nähdä viikonloppuna!!!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...