keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mökkeilyä ja pieni vinkki


Viikonloppuna olimme pitkästä aikaa mökkeilemässä. Oli mukavaa ottaa rennosti ja nautiskella viimeisistä syyspäivistä ennen talven tuloa. Tehtiin hyvää ruokaa, saunottiin, paljuiltiin ja pelailtiin. Kaiken kiireen keskellä muutamakin päivä oman perheen kanssa, kauempana arjesta tekee hyvää.


Kävin mökkikuvia läpi ja huomasin, että olin kuvannut tunnelmia vain saunatuvasta, paljusta ja rannasta. Sisällä kuvaaminen oli näköjään unohtunut. Mökki on sisustuksellisesti runsas, rouhean romanttinen, voisin sanoa sen olevan myös rohkea ja omalaatuinen. Ehkä joku päivä kuvailen enemmän mökkiä sisältä. 


Ja lopuksi pakko antaa vinkki muille bloggaajille, joilla on jo jokunen vuosi kirjoittamista takana päin. Käykää joskus läpi esim. lomailu tai miksei vaikka olohuone tunnisteen alla olevat postaukset aina sinne blogisi alkuaikoihin saakka. Itse selasin tänään meidän lomakuvat läpi ja olihan siellä vain juttuja. Itseäni kehumatta olen selkeästi kuvaajana kehittynyt (en puhu näistä kuvista --> lainakamera, en osaa käyttää :) ) ja oppinut vangitsemaan ihania hetkiä lasten touhuista. Usean maisemakuvan kohdalla muisto siitä hetkestä palasi heti elävänä mieleen. Alkuvaiheen postausten kohdalla on parempi ummistaa silmät, ettei ala liikaa häpeämään. Ihmettelen syvästi miksi teitä tuli silloin jo niin monta minun juttuja seurailemaan. Kuvien laatu oli todella surkeaa ja kokokin oli häiritsevän pieni, mutta kai sitä on jostain pitänyt aloittaa tämäkin harrastus.

Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkimassa omia vanhoja postauksia. Tehdä näin aikamatkaa kuvien ja juttujen myötä blogin alkuaikoihin. 

13 kommenttia:

 1. Kauniita mökkitunnelmia <3 Ihan just näin, lyhytkin loma perheen kesken kummasti antaa uutta virtaa arkeen. Mäkin muuten suosittelen lämpimästi selaamaan blogia taaksepäin. Itse luin blogin kokonaan läpi kesälomalla (viikko siinä meni, 7.5 vuoden postaukset :D) mutta kyllä oli mukavaa!

  Ilia syksyyn teille sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija <3 Lyhyt irtiotto arjesta tekee niin hyvää. Me nautittiin tosi paljon, vaikka haikeana hyvästeltiin mökki talveksi. Ellei sitten jotenkin vielä ehditä siellä pyörähtämään :)
   Sulla onkin vähän pidempi aika käydä blogia läpi. Mutta onhan se vaan hauskaa hommaa ja kerrankin näkee kehityksen omassa tekemisessä. Ja onhan tämä vähän päiväkirjamainen paikka :)

   Poista
 2. Ihana paikka teillä. Tuolla saa kyllä akut ladattua ja sielu lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei ole kyllä meidän oma, vaan vanhempieni. Silti kutsutaan meidän mökiksi, heh..
   Tuollainen pieni tauko teki niin hyvää koko perheelle <3

   Poista
 3. Ihanat on maisemat teidän mökillä. Mökkeily on vaan niin mukavaa! Itse muuten käyn aina välillä lukemassa vanhoja postauksiani ja vaikka en ihan näin pitkällä ole kuin sinä niin voi kyllä sanoa, että ekan blogin alusta on kehitystä tapahtunut ihan valtavasti :) Voi niitä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on kyllä niin hienot maisemat. Pääsee helposti kalastamaan sekä kesällä uimaan.
   Vanhojen postausten lukeminen on kyllä hauskaa hommaa. Samalla näkee lasten kasvamisen ja sisustusmaun muuttumisen, ai kauhea noita alkuaikoja :D

   Poista
 4. Toi on kyllä totta. Kun palaaa ensimmäisiin postauksiin, kehitystä on jo nyt tapahtunut. Mutta, itse kyllä toivon kehittyväni entisestään, myös blogin suhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse toivon samaa! Ja toivottavasti kehitystä tulee tapahtumaan myös jatkossa kuvaamisessa, mutta myös tekstillisesti :D Opeteltavaa on myös hämärässä kuvaamisessa. Se onkin oma taitolajinsa!

   Poista
 5. Kauniit mökkimaisemat!
  Välillä tuilee selailtua postauksia blogin alkuajoilta ja ihan hirveää katsottavaahan se on etenkin kuvien osalta. Jutut ovat pysyneet yhtä huonoina läpi vuosien. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hirveää katsottavaa kyllä... ainakin omalta osaltani. Mullakaan ei varmaan jutut ole parantunut lainkaan :D

   Poista
 6. Hei!

  Todella ihanat mökkimaisemat, saako kysyä minkä järven rannalta?
  Mukavaa talven odotusta!

  Terkuin Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi <3 Laitatko minulle sähköpostia niin mielelläni vastaan sinulle. En viitsi julkisesti laittaa tänne vanhempien mökkipaikkaa ilman heidän lupaa :)

   Mukavaa talven odotusta myös sinulle!

   Poista
 7. Samaa mieltä, on ihana huomata miten valokuvaamisessa on kehittynyt vuosien varrella ja muutenkin siitä innostuu aina vaan lisää. Upea valo näissäkin kuvissasi!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...