keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Granit

Nyt on koulutukset taas hetkeksi käyty ja palattu arkeen. Helsingissä on aina kiva piipahtaa ja nähdä ihania ystäviä. Sai vaihtaa kuulumisia rauhassa. Kotona oli isillä ja papalla mennyt enemmän kuin hyvin lasten kanssa. Mies päätti, että kokeilee yösyötön jättämistä sillä aikaa pois, koska siihen oli nyt hyvä mahdollisuus ja onnistui heti ilman ongelmia. Jännityksellä odotan ensi yötä... Lisäksi pieni muru oli alkanut konttaamaan. Onneksi ehdin ennen lähtöä nähdä ensi konttaukset, joten ei tullut ihan niin paha mieli. Turhaan huolehdin miten täällä pärjätään. 

Piipahdin monien kehumassa Granitissa. Voi siellähän oli kaikkea kivaa. Tämä ruotsalainen piensisustusliike on mukavaa vaihtelua muuhun sisustusliiketarjontaan. Selkeää ja yksinkertaista, tykkään!Erilaisia lamppuja ihastelin, mutta nyt ei lähtenyt niitä matkaan, mutta jotain pientä kivaa kyllä. Niitä näyttelen myöhemmin. Teille on myös tulossa jotain pientä kivaa tuolta liikkeestä, olkaa kuulolla :)

Kamera ei oikein ole nyt toiminut haluamalla tavalla ja olisi aika päivittää se parempaan. Se ei vain enää toimi. Valokuvaus on jäänyt tästä syystä liiankin vähälle. 
Toivottavasti joulupukki kuulisi vinkkiä ;)12 kommenttia:

 1. Kerran olen myös käynyt tuolla ja se oli ihana liike :-) Ennen joulua tarvii ehdottomasti piipahtaa! :-) Kiitos tästä mukavasta postauksesta! <3

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana liike, monen monta juttua olisin halunnut kotiuttaa, mutta säästönyörit piti pitää hieman päällä... Kiva kun tykkäsit!

   Mukavaa päivää sinullekin!

   Poista
 2. En ole koskaan käynyt tuolla Granitissa, mutta olisin varma, että tykkäisin ja sieltä tekisi mieli ostas yhtä sun toista:)! Pakko kyllä joskus päästä!

  Toivottavasti yösyöttöjen poisjättäminen jatkuu yhtä helposti kuin mitä alkoikin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, olisin voinut kotiuttaa vaikka mitä, mutta olisi pitänyt olla isompi kukkaro. Kuten aina kun ihaniin kauppoihin eksyy :) Kiitos Viivi, en ollut uskoa kun aamulla heräsin ja tajusin ettei poika ole herännyt KERTAAKAAN!!! Miten upeaa, se miten mies onnistui noin lyhyessä ajassa on todella hienoa, on mulla vaan ihana mies.

   Poista
 3. Jostain luin, että toinenkin Granit olisi ilmestymässä Helsinkiin.. Liike on kyllä ihana, toivottavasti leviäisi laajemmallekin Suomeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sehän olisi loistavaa, mutta loistavampaa olisi jos liike tulisi vaikka Turkuun :) Ja leviäisi koko Suomeen.

   Poista
 4. Enpä ole tuollaisesta liikkeestä kuullutkaan, mutta kiinnostuin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Miia ehdottomasti tutustumaan!!

   Poista
 5. Ihana liike -voisin käydä viikottain siellä :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, tosi ihana oli! Ja pakko päästä uudestaan!!!

   Poista
 6. Onpas kivan näkönen liike, ai että mitä lamppuja ja purnukoita.. :)
  Otin muuten haasteesi vastaan, vähän muokkaillen kylläki, en tiiä ootkos jo huomannuki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin joo ja nyt vasta kävin kommentoimassa, Olit ihanasti muokannut sen itsesi näköiseksi, tykkäsin! Granit on ihana liike, kaikkea kivaa sieltä olisin voinut kotiuttaa :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...