lauantai 19. lokakuuta 2013

Nopeasti piha kuntoon, talvi tulee

Heips! Onpas ollut erilainen viikonloppu. Mies lähti torstaina työreissulle ja ollaan oltu lasten kanssa kotona tai no ainakin melkein. Päivät ovat täyttyneet kaikenlaisesta tekemisestä, yksi tärkeimmistä puuhista oli saada piha kuntoon tulevaa talvea varten. Ihan en onnistunut kaikkea saamaan kuntoon, mutta onneksi eilen ehdin laittamaan callunat terassille. Tilasin naapurin tytön luokan hyväksi viisi callunaa ja näin säästyin kauppareissulta ja sain hyvän mielen. Lapsetkin innostuivat laittamaan esille keräämiään käpyjä .





Poju pääsi viimein käyttämään Silver Junglen pipoa. Tytölle samanlainen pipo ostettiin jo keväällä ja pojan toiveesta tilasin vastaavanlaisen myös hänelle. Hyvin sopi harmaa pipo Ticketin vihreän tähtitakin kaveriksi. Silven Junglen alesta löysin edullisella hinnalla useamman tosi kivan vaatteen lapsille. Me ollaan tykätty kyseistä merkistä tosi paljon, kotimaisuuden lisäksi vaatteet ovat todella kestäviä. Lisäksi täytyy antaa positiivista palautetta kyseiselle merkille, koska onnistuin tilaamaan paketin noutona, vaikka olisi pitänyt olla toimitus postipakettina. Sain erityisen hyvää palvelua ja ohjeistusta miten saan paketin tilattua kotiin saakka näin jälkikäteen. 



Perjantaina nuorimman nukkuessa päikkyjä äiti teki siis pihatöitä ja lapset leikkivät naapurin lasten kanssa. Lapset saivatkin idean pitää illalla peli-illan, jonka kunniaksi he halusivat tehdä itse banaanipirtelöä. Yhteistuumin naapurin kanssa saatiin ainekset nopeasti kasaan ja lapset pienellä avustuksella tekivät pirtelön itse. Kaivoin kaapista meidän värikkäät Leonardon lasit, joita ei olla hetkeen käytetty. Sopivat juuri täydellisesti lasten pirtelöhetkeen.

Muistatteko nämä lasit? Aikoinaan tuntuivat olevan ainakin minun kaveriporukassa suosittuja  :)







Peli-illan lomassa sain esitellä uudet Air Wickin tuoksukynttilät naapurille. Lapset tietty tykkäsivät värikkäistä kynttilöistä ja ihmettelivät miten värit voivat vaihtua koko ajan. Jos asia enemmän kiinnostaa, etkä ole lukenut aiempaa postaustani, voit lukea sen täältä.







Peli-ilta oli mukavaa vaihtelua ja lapset nauttivat.

Tänään sainkin pienen hengähdyksen kotona olosta ja miehen isä tuli isompia lapsia hoitamaan. Pääsin anopin ja kälyn kanssa kaupungille hieman shoppailemaan ja syömään hyvin. Päivä naisten kanssa teki niin hyvää. Pieni herrakin pääsi mukaan ja antoi äidin hyvin viettää rentouttavaa päivää. 

Meillä muuten satoi tänään ensilumi, joka kyllä suli jo pois. On todellakin viimeisiä hetkiä laittaa piha kuntoon ja vaihtaa talvirenkaat. Kummasti tuo talvi yllättää pohjoisen tytönkin vaikka aikoinaan naureskelin otsikoille `talvi yllätti etelässä`. Täällä vain nautiskellaan rauhassa syksystä ja ajatellaan ettei se lumi meille vielä tule. 

Nyt kaikille hyvää yötä ja mukavaa
sunnuntaita!




6 kommenttia:

  1. Voi miten hauskat lasit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leonardolla on hauskoja laseja, en olekaan nähnyt niitä pitkään aikaan Suomessa.

      Poista
  2. Voi miten paljon mukavaa puuhaa ja herkkuja ♡ kuulostaa hyvälle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa vaikka lasten kanssa puuhaaminen on välillä haastavaa, pitää olla luova ;)

      Poista
  3. Ihanasti olet jaksanut lasten kera yksiksesi puuhailla (välillä hieman haastavaa) :)
    Kauniit noi kukka-asetelmat ja rahatkin menivät hyvään tarkoitukseen.
    Hyvä sä :)

    Mukavaa sunnuntaita
    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko yrittää aina keksiä jotain tekemistä ettei mene ihan hullun myllyksi, välillä on tosiaan haastavaa. Meillä on myös uhmaa liikkeellä :D Kiva idea luokalla, koska useimmat kuitenkin ostavat kukkia. Helpotti kummasti kun sai kukat suoraa kotiin :) Mukavaa sunnuntaita myös teille!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...