maanantai 21. lokakuuta 2013

Hyviä uutisia!

Tulin pikaisesti piipahtamaan ja kertomaan kuinka upeita uutisia kuulimme tänään. Olen jossain postauksessa ohimennen maininnut visiiteistämme sairaalaan pienimmän kanssa. Asia ei ole ollut mitenkään vakava, mutta se on kuitenkin painanut mieltä ja ollaan oltu asiasta huolissaan. Tänään pienen murun 7kk päivän kunniaksi saimme sairaalasta kuulla, että kaikki on hyvin tai ainakin hyvään suuntaan. Seuraavan kerran menemme kontrolliin vasta puolen vuoden päästä. Ihan huippua!!! Ostin heti koko porukalle jätskiä ja tein hedelmäsalaattia. Samalla yritin kyllä piristää meidän neitiä, joka on kipeänä. 

Tässä samalla olen pohtinut miten laittelen näitä pojan huoneen tauluja seinälle. Kohta huone on kahden pojan yhteinen ja tilaa pitää saada pikkuveljelle. Tällä hetkellä taulut ovat ripoteltu sinne tänne huoneessa ja nyt ne olisi aika laittaa seinälle. Mietin olisiko kiva sellainen sekalainen kollaasi vai tauluhyllyt? Eikä noita kaikkia tarvitse samaan paikkaan laittaa. Hmm... jään tänne pohtimaan asiaa.

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä päivä!
14 kommenttia:

 1. Ihana kuulla ,että olette saaneet hyviä uutisia!!! Vaikkei olisikaan mitään vakavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, tulee niin hyvä mieli kaikkien sanoista!

   Poista
 2. Tosi hieno juttu että ilo uutisia tuli :-) Tuo on aina niin helpottavaa! <3

  Kaunista päivää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunista päivää teillekin! Niin helpottavaa tosiaan!

   Poista
 3. Ihania uutisia! Hienoa, että kaikki on hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Helpottaa kun hieman taas tietää enemmän ja voi olla murehtimatta asiaa nyt ainakin hetkeksi.

   Poista
 4. Ihania uutisia!

  Vaikka sitä kuinka yrittäisi olla huolehtimatta, niin kyllähän sitä huolehtii ihan juuri niin kauan, kun saa tuloksia käteensä ja sanotaan, että kaikki on kunnossa. Ihanaa, ettei teidän tarvitse huolehtia enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, oli kyllä niin ihanaa kun kuuli lääkärin sanat, Niin ihana tunne kun ei tarvitse asiaa koko ajan miettiä ja huolehtia. Miten vakava määritellään sitä en osaa sanoa, mutta isossa mittakaavassa ei ole minusta vakava asia. Mutta helpottaa pienen miehen elämää! Pieni operaatio auttoi niin paljon, ihan huikeaa!

   Poista
 5. Hienoa, että olette saaneet hyviä uutisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika Oli kyllä ihana saada hyviä uutisia!

   Poista
 6. Hei, lapsen sairastaminen on niitä vaikeimpia asioita elämässämme, hienoa, että teillä on siellä asiat nyt ok.
  Laittaisin itse ehkä tauluhyllyt poikien huoneeseen, jolloin tauluja on helppo vaihtaa ja pitää vaihtuvaa ''taidenäyttelyä'' seinällä.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, kaikki mitä tapahtuu omille lapsille ja tietenkin myös läheisten lapsille on aina sellaisia mitä mietin ja murehdin, nyt on paljon helpompi olla kun tietää, että oikeaan suuntaan mennään.

   Kiitos vinkistä, taidan itsekin kääntyä tauluhyllyjen puoleen vaikka kollaasikin on kiva. Pitää muutenkin tehdä vähän muutoksia tuohon pieneen huoneeseen jotta saadaan pojat sinne yhdessä mahtumaan. Onneksi isoveli jo odottaa pikkuveljen saapumista <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...