perjantai 18. lokakuuta 2013

Tärkeät hetket talteen

Meidän muru täytti hieman alle kuukausi sitten 6kk. Halusimme jälleen kerran tallentaa tämän ikimuistoisen hetken valokuvaajalla. Itsellänikin on järkkäri ja kuvia napsin, mutta jotenkin se vaan onnistuu niin paljon paremmin ammattilaiselta. Ideoita sai hyvin etukäteen vaihdettua ja tiesi hyvin mitä kuvauksiin voi kotoa ottaa mukaan. Lapsetkin jaksavat keskittyä paremmin eikä minun tarvitse tehdä kaikkea itse.

Sovittiin aika tutulle kuvaajalle, joka oli onnistunut ottamaan upeita kuvia puoli vuotta aiemmin pojusta vastasyntyneenä. Silloin otimme myös sisaruskuvia, joiden ottaminen ei olisi ilman ammattilaista onnistunut.Jos asutte Turussa päin, voin lämpimästi suositella kaikille kuvaukseen kuin kuvaukseen Niko Sieppiä / Rabbit Photography.

Kuvaukset onnistuvat omien toiveiden mukaisesti studiossa, kotona, miljöössä. Käy tutustumassa Rabbit Photographyn sivuihin. Löydät Rabbit Photographyn myös facebookista.

***************************

Meillä jatketaan täällä ihanien kuvien ihastelua. Tässä on vain osa kuvista, joten voitte kuvitella kuinka vaikeaa on valita seinälle tulevat. Mustavalkoista, värillistä vai hieman haaleaa? 

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


23 kommenttia:

 1. Ihania kuvia teidän pikkuisesta!
  Samaa mieltä, Niko osaa hommansa! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa suloisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tosiaan suloisia kuvia! Siinäpä se onkin valitseminen, mutta vikaan ei varmaan voi mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä vaikeus valita. Ja tosiaan tosi kivoja on monta! Otettiin myös tosi kiva perhekuva <3 saatiin kerrankin koko perhe samaan kuvaan, siitäkin tuli tosi kiva!

   Poista
 4. Suloiset kuvat todellakin <3 Ihan taatusti on valinnan vaikeus edessä!

  Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitää laittaa kuvia heti tilaukseen ja muutenkin teettää lähiperheelle ja kummeille kuvat.
   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Onpas poika kasvanut! Aivan ihania kuvia<3 Me aiotaan käydä otattamassa Leevistä 1v kuvat ja kuvaajan valinta tuntuu vaikealta. Nää teidän kuvat on niin hienoja, että täytyy harkita, josko lähtisimmekin Turkuun kuvattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kasvanut! Tuntuu niin hurjan isolta pojalta jo. Ryömii paikasta toiseen ja eilen otti ensimmäiset konttausaskeleet. Kokoakin on saman verran kuin isoveljellä lähes 1-vuotiaana, isin jäljille lähdössä. Voin suositella Nikoa! Mulla on myös paljon rekvisiittaa myös 1vee kuvauksiin jos haluaa niitä hakea :) Myös Nikolla on valmiina kivoja juttuja lapsikuvauksiin.

   Poista
 6. Onpa suloinen poika ja ihania kuvia:) Valinnanvaikeus on varmasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Valinnanvaikeutta edessä, voi kuvitella kaikille jotka ottavat suloisia kuvia lapsistaan.

   Poista
 7. Voi, miten suloinen pieni♥ Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, ja kivasti keksittyä rekvisiittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla oli paljon kaikkea mukana ja Nikolla oli myös. Rekvisiitasta tuli mieleen, ettei kuvaus täysin ongelmitta sujunut :D ja ne johtuivat täysin minusta. En ollut ajatellut yhtään ettei poju ehkä enää sovi kuvauksiin suunnitelluihin vaatteisiin. Pienethän ne oli. Onneksi oli mukana muita vaatteita. Ei tosin niin kivoja, mutta kivoja kuitenkin :) Imetys surkastuttaa muistin ja ajattelukyvyn :)

   Poista
 9. Suloinen poika ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 10. Tosi suloisia kuvia teidän puolivuotiaasta! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi ihania kuvia ihanasta puolivuotiaasta!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...