tiistai 15. lokakuuta 2013

Viirinauha

Minulla pitkään suunnitteilla ollut viirinauhan teko on siirtynyt ja siirtynyt. Virkkaus vei mennessään jättäen ompelukoneen käytön todella vähäiseen. Kankaatkin lojuivat kaapissa luvattoman kauan. Sain kuin sainkin sen valmiiksi ajoissa. Jouduin lopulta tekemään viirit nopeasti ja oikaisin ompelemisessa. Olisihan nuo voinut tehdä huomattavasti paremminkin, mutta kelpaa meille. Harmaan tähtikankaan (Jättirätti) lisäksi viireihin on käytetty valkoista ja harmaata pellavakangasta (Ottobre).
 Innostuin ottamaan kuvia :)


 Nyt viirinauha koristaa meidän 3veen huonetta. Oli todella vaikeaa ottaa kuvaa, koska valo tulee ikkunasta niin ettei koko nauhaa edes näy. No tästä saa hieman kuvaa miten se on nyt ripustettu.


Kerroinkin aiemmin meidän nuorimman 6kk kuvauksista ja halusin sinne viirinauhan taustalle. Sen vuoksi ompelu tapahtui tiukassa aikataulussa. Saimme aivan ihania kuvia pienestä miehestä, myös perhepotretti onnistui täydellisesti. Sen onnistuminen hieman jännitti, mutta hyvän kuvaajan käsissä kaikki onnistuu. Olenkin päättänyt julkistaa blogissani yhden kuvan tästä kuvauksesta. Teen siitä oman postauksen myöhemmin.

Jännää nähdä saadaanko lunta tänne loppuviikosta. Sitä ennen pitäisi tehdä kaikenlaista ulkona. Trampoliinikin odottaa purkamista ja useat lehtikasat keräämistä. Kuvastakin näkee, että haravoimista vielä riittää.


Ihanaa tiistaita, me mennään vielä nauttimaan tästä lämpöisestä syyspäivästä!

6 kommenttia:

 1. Tosi hieno viiri :-) tuollainen kelpaisi hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on suunnitelmissa tehdä pari viirinauhaa. Saa sitten nähdä jääkö ne vain todo listalle odotteleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tuo ollut pitkään odottelemassa aloitusta ja toinen on siellä vieläkin koska tytölle pitäisi tehdä myös.

   Poista
 3. Heissan :)
  ihanan hempeä viiri.. :) täytyykin melkein tekaista joku viiri taas kun ompelukone löytyy muuttolaatikoista :)
  Mukavaa syksyä teille sinne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva kun tykkäät ja kiva kun löysit blogiini :) Ihmeessä ompelukone esiin kun vaan aikaa rempalta jää. Ei varmaan ole ajankäytön puutteita... Ihanaa syksyä teillekin!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...