tiistai 8. lokakuuta 2013

Täällä nukutaan

Kylläpäs on ollut pitkään flunssaa liikkeellä, meille se tuntui oikein rantautuneen. Nyt alkaa hiljalleen olemaan koko porukka terveenä, pieninkin selvisi viikon takaisesta sairaalareissusta hyvin. Toivottavasti tähän jää meidän nenän niistelyt ja yskimiset tälle syksylle.

En olekaan meidän makuuhuoneesta ottanut kuvia niin, että sänkykin näkyisi. Niitä vähän jo lupailinkin jossain vaiheessa. Meillä on makuuhuoneessa hyvin hillityt ja vaaleat värit. Joskus aikoinaan makuuhuoneesta löytyi enemmänkin väriä, mutta nyt mennään hillitymmällä versiolla. Meillä on ollut pitkään samat kalusteet ja aloinkin jo kyllästymään tummaan sänkyyn. Olin jo sutimassa sänkyä valkoiseksi tai raahaamassa mökin vanha ovea sängynpäädyksi, mutta annoin sängylle vielä mahdollisuuden. Olen aina ollut valkoisen ja vaalean ystävä ja tummaa on ollut ripauksia siellä täällä. Nyt musta on alkanut nostamaan taas päätään enemmän ja enemmän, vaikka luulen sen edelleen jäävän sivurooliin meidän kodissa. Ystävilläni on musta-valkoisia koteja ja tykkään niistä kovasti. Kuitenkin joka kerta kun pitää valita valkoinen vai musta, tartun lopulta valkoiseen. Kai se on tuttu ja turvallinen, joidenkin mielestä jopa tylsä.



Sänky on Ikean ja yöpöydät olen perinyt vanhemmiltani. Ne ovatkin olleet mukanani jo pitkään. Välillä mietin jo kevyempiä versioita, mutta tuolla ne edelleen oleilevat. Lampun voisin heti vaihtaa Tine K:n lamppuun, mutta siihen ei ole nyt varaa. Aika kivoja itsetehtyjäkin versioita olen nähnyt, ei kaiken tarvitse olla aina aitoa. Edullisilla ratkaisuilla ja luovalla mielellä saa paljon aikaan, kodistaan itsensä näköisen.


Lasten kanssa maalatut pöllökivetkin ovat eksyneet yöpöydälle. 
Perun sanani, on meillä väriä täällä :)




Päiväpeitto on Stockmannin Villa ja tyynyt Svaneforsin jan House collection. Tyynyjähän voisi olla vielä rutkasti lisää. Joululahjatoiveena ovat pellavalakanat, sitten viitsii lakanoitakin näytellä. Seinällä olevat metalliset lehdet ovat vuosia sitten ostettu Askosta, mutta niitä näytti tulleen taas sinne myyntiin.


Meidän kaikki murut ovat nukkuneet samassa pinnasängyssä ensi vuotensa. Hyvin on Ikean sänky ajanut asiansa. Stokken sleepi oli mulla pitkään haaveena, mutta yllättäen tämä edullinen vaihtoehto vei voiton. On kyllä ollut todella kestävä ja hyvä sänky, ei pahaa sanottavaa.




Kuten monilla muillakin, minullakin on ollut vaikeuksia kuvien kanssa, taas kuvat näyttävä kovin rakeisilta. Toivo elää, että näyttävät tältä vain minun koneella.

Nyt lähdetään lasten harrastusten pariin, ei ole iltaohjelmasta pulaa. Ajattelin tällä kertaa hyödyntää odotteluajan kirjastossa  pojun jumppaillessa, tytön vuorolla olisi vuorossa vaunukävely/koiran lenkitys.

Mukavaa tiistai-iltaa!




7 kommenttia:

  1. Kauniin rauhallisen näköistä ja ihanat kivet sinulla yöpöydällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noita kiviä pitää kyllä ensi kesänä taas lasten kanssa maalailla. Oli kyllä mukavaa puuhaa, niistä teinkin syyskuussa postauksen :)

      Poista
  2. Mukavan hillitty makuuhuone :-) ja nuo lehdet ovat kyllä kerrassaan huiput :-) ajattelinkin että olen askossa nähnyt niitä :-)

    Mukavaa iltaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hillitty on kyllä hyvä sana. Näin noita lehtiä Askossa kun viimeksi siellä piipahdin, olen niistä kyllä tykännyt. Jotenkin kivan simppelit.

      Poista
  3. Kaunista ja levollista tunnelmaa sinulla :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja rauhallisen näköinen makuukammari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä kovasti kun makuuhuone on rauhallinen ja hillitty :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...