torstai 10. lokakuuta 2013

Tuoksullista tunnelmaa

Pääsin mukaan Buzzadorin kampanjaan, jossa pääsee kokeilemaan Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä. Alkuviikosta hain paketin postista ja heti se piti avata ja tutustua uutuustuotteeseen.
Paketti piti sisällään kaksi Purple Blackberry Fig ja kaksi Apple & Cinnamon tuoksukynttilää. Kynttilä vaihtaa väriä palaessaan luoden upean sateenkaarivaikutelman.  

Kynttilöistä innostuneena katoin miehelleni ja minulle pöydän lasten mentyä nukkumaan. Iltapalan voi aina välillä arkenakin nauttia hieman paremmin. Ja olihan meillä hieman juhlistettavaakin viikonlopulta, joten saimme luvalla nauttia lasilliset viiniä. Unohdin tietenkin siinä kynttilöitä tutkiessa ja kuvatessa ottaa kuvat vielä siitä meidän iltapalasta. Tarjolla oli viinin lisäksi ihan vain lämpimiä voileipiä, helppoja ja nopeita.


Kynttiläihmisenä ihastuin näihin kynttilöihin. Tykkään tuoksukynttilöistä ja muutenkin erilaisista tuoksuista. Näitä kyntilöitä en voi kuitenkaan suositella allergisille ta tuoksuille yliherkille. Alkuun tuoksu oli jopa hieman liian voimakas (tietenkin piti työntää nenäni useaan otteeseen ihan kynttilään kiinni), mutta polttaessa en tätä enää huomannut. Päätin kokeilla molempia tuoksuja yhtä aikaa, joka ei ollut ehkä paras idea, mutta halusin kokeilla heti molempia. Erityisesti tuli mieleen, että kynttilät sopivat pikkujoulu tai joulupöytään tunnelmanluojiksi. Kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia ja sitä on saatavilla useimmissa päivittäistavarakaupoissa. Suosikikseni nousi Purple Blackberry Fig. Uskon jouluna suosivani taas Apple & Cinnamonia, koska tuoksu on mielestäni todella jouluinen.
Kynttilät tulevat erityisesti oikeuksiinsä hämärässä. Kovin pimeässä ei kannata suunnitella syövänsä, koska kynttilöistä ei tule niin paljoa valoa kuin esim. normaalista pilarikynttilästä. Mutta taas nämä kynttilät luovat täysin oman tunnelmansa erilaisilla vaihtuvilla väreillä. Näillä pystyy luomaan Air wickin mukaan kiehtovaa tunnelmaa kodin eri huoneisiin, yhdyn kyllä tähän. 
Onko Buzzador sinulle tuttu?

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Tämä ei kuitenkaan vielä tarkoita, että pääset juuri haluamaasi kampanjaan mukaan vaan sinut valitaan vielä halukkaiden joukosta.

Tämä on minun ensimmäinen buzzaukseni ja täytyy myöntää, että toivon saavani jatkossakin useita mahdollisuuksia päästä arvioimaan ja kokeilemaan erilaisia tuotteita.

Jos sinä haluat myös Buzzadoriksi niin klikkaa tästä rekisteröityäksesi
 (minun käyttäjätunnus on Lafi2003).
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää klikkaamalla tästä.
Tähän buzzaukseen oli oikein mukava päästä mukaan. Suunnitelmissa onkin järjestää iltamat ystäville, jossa laitan kynttilät paraatipaikalle kaikkien ihasteltaviksi ja testattavaksi.
Siitä siis myöhemmin lisää.

Oikein tunnelmallista syksyä!
10 kommenttia:

 1. Voi ihanuus! Itseä harmitti, kun meni tuon buzzauksen ilmoittautumisaika ohi, kun kutsun siihen sain. Olisi ollut mukavaa päästä testaamaan noita kynttilöitä. Pitää varmaan ostaa myöhemmin ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on mennyt monta ilmottautumista ohi ja myöhemmin ne vasta huomannut. Nuo ovat kyllä normaalikynttilöistä poikkeavia ja poikkeavalla tavalla kivoja. Harvoin mitään kovin värikästä kotiin ostan joten väriä on kiva saada kynttilöiden kautta.

   Poista
 2. Kaunis ja tunnelmallinen kattaus. Kynttilät ovat tyylikäs lisä:) Olen myös miettinyt tuota testausjuttua, mutta vielä on jäänyt rekisteröitymättä. Ehkä pitäisi ryhtyä tuumasta toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan liittymään :) Kivaa puuhaa eikä paljoa vaadi! Sinne laitetaan omat mielenkiinnon kohteet ja sitä kautta tulee kampanjoita joihin osallistutaan. Aina ei pääse heti kampanjoihin mukaan, mutta itse ajattelin, että kiva jos johonkin joskus pääsen.

   Poista
 3. Olen tuota buzzausta ennenkin miettinyt ja nyt sinne sitten kävin liittymässä. Toivottavasti tuo värväysosia meni oikein ;) Kiva tuo uusi banneri. Mää en vaan osaa tehä omaani tollasta kivaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit. Uskon, että kaikki on mennyt ok, voin vielä tarkistaa näenkö sen sivuiltani. Ilmeisesti saan pisteitä liittymisesi johdosta joten kiitos :) En tiedä onko niistä pisteistä myöhemmin jotain hyötyä buzzauksiin, jännä siis nähdä. Kiitos, halusin kauan tehdä uusen bannerin. Ja nyt tein, voisi olla kyllä hienompikin.. Tein tuon picmonkeyn kuvakollaasin avulla. Kysy ihmeessä jos tarvit apua niin voin neuvoa.

   Poista
 4. Onpa hienoja kynttilöitä! Tosi kiva idea syksyisiin iltoihin. Mäkin tykkän tuoksukynttilöistä, joten noita voisi kokeilla sitten kun tulevat myyntiin.
  t. Minna Kuvakulmien ja haaveunien blogista (http://minnavi.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin näitä kyllä nyt poltella iltaisin ja erityisesti joulun aikaan. Kivaa piristystä pimeään vuoden aikaan. Pitääkin tulla sinun blogissa pyörähtämään :)

   Poista
 5. Kaunis kattaus. Mä olen buzzannut yhtä tuotetta, Doven kosteusvoidetta. Tykkään tuosta ideasta kovasti, aktiivisuudella siinä varmaan pääsisi nopeasti "etenemään" ja mukaan parempiin kampanjoihin. Harmillisesti nyt meni ohi ilmoittautuminen buzzaukseen jossa tuotteina oli Viledan siivousliinat. Seuraavaa odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon, että aktiivinen varmasti pääsisi etenemään. Itse olen tyytyväinen jos saan aina välillä jotain buzzattavaksi :) Toivottavasti pääset pian johonkin kivaan kamppanjaan.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...