sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kummipojun synttäreillä

Olipas vain naurun täyteinen lauantai. Päivä vain hurahti koulutuksessa, johon saavuimme mahtavan kokoonpanon kanssa. Matkalta eikä koulutuksesta naurua puuttunut. Koulutus oli jälleen kerran loistava ja sain taas käyttööni paljon uusia kädentaitoja. Nyt vain pitäisi alkaa harjoittelemaan ja ongelmia ratkaisemaan eli tutut vinkatkaa kun jotain paikkaa kolottaa. Meille voi tulla testattavaksi :) Pitkiin hoitosarjoihin ei nyt ikävä kyllä ole aikaa, mutta myöhemmin sitten.

Tänään juhlittiin myös meidän rakkaan kummipojumme 1-vuotissynttäreitä. Meidän lapset edustivat juhlissa meidän perhettä ja onneksi ehdin myös itse mukaan juhlien loppuosioon. Kävimme jo eilen iltasella kahvittelemassa pienen miehen juhlapäivää, koska ei ollut varmaa miten juhliin ehditään. Sain sankarin äidiltä upeita kuvia kakusta ja sain luvan esittää niitä teillekin. Upeiden koriteluiden lisäksi täyte oli taivaallista, mansikkaa ja vanilja-mascarponekermavaahtoa, nam! Lapsillakin oli ollut mukava päivä mummilassa. Siellä oli kovasti leikitty, puistoiltu ja vietetty laatuaikaa isovanhempien kanssa. Kotiin tuli kolme hyvän tuulista, mutta väsynyttä murua. Meidän neidillä on hoitokavereiden kanssa jatkuvat kirjeiden ja kuvien vaihtelu meneillään. Nyt mummilasta kotiutunut neiti esitteli innoissaan uutta kirjepaperisalkkua, jossa on ihania papereita ja kuoria.


Meidän Cars-fani oli taas innoissaan värittelemässä omaa uutta värityskirjaansa. Ehkä nämä hetkeksi hillitsee paperien kulutusta. Tuntuu ettei meillä ole koskaan tulostuspaperia, kun sitä oikeasti tarvitsisi.


 Onnea on upeat isovanhemmat ja maailman parhaat kummilapset. On kyllä ikävä kaikkia <3
Olemme onnekkaita.

Ehkä huomenna pääsee taas käsitöiden pariin.

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...