keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hhhaaste

Sain haasteen Pieni onnenpesä -blogista. Kiitos paljon tästä haasteesta! Tässä blogissa pääsee katsomaan ihania sisustuskuvia ja inspiroitumaan :)

Pieni onnenpesä -blogin haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

*************************

11 asiaa minusta

1. Haaveilen aina, oli kyse sisustuksesta, ruoasta, matkoista, projekteista. Ihan kaikestahan voi haaveilla :)

2. Toivon pääseväni taas joskus tanssimaan ihan kunnolla. Niin, että voin taas kutsua sitä harrastuksekseni. Lasten ollessa pieniä se jää vain haaveilun saralle. Mieheni tekee aina töitä sillon kun tunteja on tarjolla. (Olen tästä tainnut jo useamminkin mainita)

3. Rakastan käsillä tekemistä, olisi ihanaa jos saisin jostain lisätunteja päiviin jolloin voisin käsitöitä, tuunauksia sekä toteuttaa muita ideoita.

4. Irtokarkit ovat minun paheeni, en koskaan kieltäydy makeasta... heh

5. Usein minulla on tunne etten ole saanut mitään aikaiseksi vaikka olisinkin koko päivän touhunnut esim. kotitöiden parissa. Meillä kun siivoaa niin ei mene kuin hetki niin tilanne on taas lähtöpisteessä, kiitos pienten rakkaiden. Onneksi en tunnu olevan ainoa tämän ongelman kanssa painiva.

6. Olen aina ollut illan virkku, aamun torkku.

7. Minulla on aivan kauhea hämähäkkipelko!!! Kyllä sitä araknofobiaksi voi jo kutsua. Olen kyllä todella ylpeä itsestäni jos pystyn näyttämään urhealta lasteni edessä kohdatessani hämähäkin. Pitkään pystyin pelkoani piilottelemaan lapsilta, mutta nykyään meidän neiti vain toteaa, että huuda äiti aina minua apuun kun näet hämähäkin. Äidin pieni pelastaja <3

8. Nautin niin paljon kun saan viettää aikaa ystävieni kanssa. Ollaan sitten meillä, heillä tai jossain muualla <3

9. Meillä on neljän äidin ja 10 lapset porukka, pyrimme näkemään joka viikko jonkun luona. Silloin ollaan rennosti lasten ehdoilla, herkutellaan, leikitään ja puhutaan viikon kuulumisista. Usein puheet kääntyvät myös sisustamiseen, käsitöihin, leipomiseen ja muihin naisten hömpötyksiin.

10. Tykkään kovasti kun joku jaksaa kommentoida postauksiani.

11. Olen otettu jokaisestaa lukijastani, toivottavasti viihdytte seurassani.

*************************

Minun vastaukseni Pieni onnenpesä -blogin kysymyksiin:

1. Miten päätit aloittaa bloggauksen?
Olen pitkään seurannut muiden blogeja ja miettinyt olisikohan minusta tähän hommaan. Keräsin rohkeutta ja siitä se alkoi. Blogin avulla saan tehdä jotain omaa, saan ideoita ja voin jakaa ideoita.

2. Mistä saat inspiraation blogipostauksiin?
Inspiraatiot syntyvät milloin mistäkin, mutta kirjoittelen itseäni lähinnä olevista aiheista ja aika paljon asiaa tulee ihan meidän askareista. On kiva näyttää mitä käsitöitä tai tuunauksia olen tehnyt ja tätä kautta kuulen muidenkin mielipiteitä. Vielä parempi on jos joku muukin sitä kautta innostuu itse tekemään jotain. Kirjoittelen myös paljon kotimme sisustuksesta tai mitä ole hankkinut. En kuitenkaan ole ensimmäisenä laittamassa ostoksiani blogiin, vaan tänne eksyy mitä milloinkin.

3. Kuvaile luonnettasi kolmella sanalla.
Sosiaalinen, luotettava, iloinen.
(Toivottavasti muutkin ajattelevat näin, huonojakin päiviä löytyy)

4. Kuvaile kotisi sisustusta kolmella sanalla.
Vaalea, uutta ja vanhaa.

5. Minkä asian tahtoisit muuttaa maailmassa?
Apua, onpas iso kysymys. Tottakai ensimmäisenä tulee mieleen, että nälänhätä loppuisi maailmasta. Maailmassa on paljon paljon parannettavaa, toivottavasti mahdollisimman monella olisi asiat yhtä hyvin kuin meillä Suomessa.

6. Mitä odotat tältä syksyltä?
Tämä syksy alkaa kääntyä jo talveen, mutta nyt vasta meillä puut vaihtavat väriä, aika laimeasti pohjoiseen verrattuna. Erityisesti tykkään syksyssä upeasta ruskasta, lämpimistä syyspäivistä, ulkoilusta perheen kanssa, kynttilöiden polttamisesta ja iltaisin vilttiin käpertymisestä.

7. Minne tahtoisit matkustaa ja miksi?
Tällä hetkellä haaveilen kaukoidän lämmöstä, mutta myös ihan Euroopan kaunpunkiloma olisi kiva. Erityisesti olisi kiva päästä Tanskaan tai Hollantiin kiertämään pieniä sisustuspuoteja. Mukaan ottaisin ystäväni, koska mieheni ei järin innostu kiertelemään sisustuskauppoja kanssani.

8. Mikä on mottosi?
Minulla ei taida olla oikein motto mottoa, mutta tärkeä pointti elämässäni on: Hyväksy jokainen omana itsenään. En tiedä voinko sitä motoksi sanoa.

9. Mikä on lempivuodenaikasi?
Ehdottomasti kesä!

10. Miten tykkäät rentoutua?
Erityisesti tykkään rentoutua hyvässä seurassa, hyvän ruoan parissa. Tietenkin erilaiset arjesta irtaantumiset eli lomat ovat hyviä rentoutumiskeinoja. Arjen hälinässä omaa retoutumista haen käsitöitä tehden (jos siihen on mahdollisuus). Lasten nukkumaan menon jälkeen on kiva katsoa oman rakkaan kanssa joku leffa ja napostella samalla jotain hyvää.

11. Milloin viimeksi halasit jotakuta?
Tänään lapsiani (useita kertoja) ja miestäni. Meillä halaillaan paljon.

*************************

Päätin tällä kertaa olla haastamatta ketään, koska tämä on kiertänyt jo useissa blogeissa.

Tässä vielä loppuun meidän kuivausrummussa oleva muistutus :)


Mukavaa päivää <315 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea sinun vastauksiasi :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä haasteista-kiva lukea vastauksiasi :-)

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava lukea sinusta lisää kun olen suht uusi seuraaja blogillasi :-) Tosi mukavia juttuja kirjoitit! :-)

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! Ja mukava kun olet löytänyt blogiini kuten muutkin lukijat. Tämä on tosi kivaa hommaa ja kiva seurata muiden elämää blogin välityksellä. Saa aina uusia upeita ideoita!

   Poista
 4. Kiva lukea näitä "paljastuksia". Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuli uutta tietoa :) Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Irtokarkit on in ja hämähäkit tosiaan niiiin yök. :P

  Näitä haasteita on aina välillä kiva lukea, kuulee hauskaa triviaa toisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtokarkit ovat niiin minun pahe!!! Ostin eilen ison pussin karkkia ja söin sitä salaa... aamulla oli enää vain muutama karkki järjellä. Olen kai sokeririippuvainen, apua.

   Tykkään itsekin lukea toisten haasteita, oppii paljon enemmän toisesta bloggaajasta. En vaan aina itse osaa tehdä niitä hyviä kysymyksiä jolloin voisi jotain kivaa toisesta oppiakin :)

   Poista
 6. Kivoja asioita, löysin myös monta tuttua piirrettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla kun löytyy samanhenkisiä ihmisiä :)

   Poista
 7. Hauska oppia tuntemaan sut noiden vastausten ja ylipäätään tämän blogin perusteella vähän paremmin :)
  Livenä ollaan vaan moikattu katsomossa, missä varmaankin taas jossain vaiheessa nyt syksyllä törmätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta tunnistin sinut kuvasta :) En ole katsonut sitä tarpeeksi hyvin. Mukava päästä seuraamaan myös sinun blogia ja tutustumaan paremmin. Juuri nyt myös muistin, että sinulle minun piti myös haastetta laittaa :) Yllättäen tämä minun imetysmuisti ei toimi ollenkaan! Onneksi minulla on vielä muutama haaste tuolla odottamassa.

   Peleissä meitä ei varmaan voi olla huomaamatta, koska lasten kanssa mennään useaan otteeseen edestakaisin. Pienen kanssa on vielä helppoa, mutta loppukaudesta tilanteeseen tulee varmaan muutos. Saan varautua lenkkareilla ja takuuvarmalla kuumuudella :D

   Poista
  2. Jenni suositteli sun blogia, kun aiheesta juteltiin silloin kun itse aloin kirjoittaa. Siksi siis tiesin kuka olet :) Enempi olen jutellut sun tyttären kanssa, joka katsomossa on käynyt välillä leikkimässä mun veljentyttären kanssa. Mukavia nuo teidän lapset, vaikkakaan nuorimmaista en kai vielä ole tavannut. Nähdään :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...