sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Uusi ruokapöytä

Vihdoin se on täällä, uusi ruokapöytä. Osa ehkä jo eilisestä postauksesta huomasi pöydän vaihtuneen. Tämä oli se mistä vihjailin Habitare-messujen löytönä. Sain pöydän ostettua huomattavasti edullisempaan hintaan messuilta, koska pöytä toimi esittylypöytänä. Loppujen lopuksi saimmekin täysin uuden pöydän samaan hyvään hintaan kotiinkuljetuksella. Pöytä on Anttiinan Wellamo. Pöytä on nyt tarkoituksella edeltäjäänsä pidempi, koska perheemme on kasvanut ja rakastamme kutsua ystäviä meille syömään. Sivuille mahtuu neljä tuolia ja tarvittaessa myös päihin. 

Uusien tuolien metsästys on alkanut ja myös tuoleihin säästäminen. Nyt kun vielä tietäisi millaiset tuolit tähän sopisi ja mitkä olisi meille hyvät. Pitää ottaa huomioon lapset, hinta-laatusuhde ja tietenkin sopivuus pöytään. Olen pitkään haaveillut hupputuoleista, mutta joudun ehkä sanomaan tälle haaveelle hyvästit, koska joutuisin niitä varmaan pesemään yhtenään. Vai onko jollakin kokemuksia? Meillä ei ole tällä hetkellä muuta ruokailupaikkaa, joten lapset ruokailevat aina pöydän ääressä. Olen nähnyt myös kauniita puutuoleja, viimeksi Indiskassa, mutta hinta oli huima ja väritys väärä. Kirppareilla ja ekotoreilla pitäisi myös käydä katsomassa valikoimia. Haaveena on ollut myös DSR tai DSW -tuolit, mutta niihin saisi jo hieman aikaa säästääkin.

Tuolien suhteen ideoita ja ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.







 Ei tarvitse kauaa miettiä miksi meidän sohvatyynyt ovat aina rytyssä. Trimmaajaa kaipaava koiramme pitää hyvän huolen siitä, ettei tyynyt ole koskaan täysin ojennuksessa ja koirankarvoja löytyy joka paikasta.

Uuden ruokapöydän tulon myötä oli pakko tehdä hieman uutta järjestelyä myös olohuoneen puolella. Vaihdoin olohuoneen ja keittiön verhot päittäin ja muutenkin järjestelin olohuonetta hieman uusiksi. Kokonaisuudesta en huomannut ottaa kuvaa.







Eiliseltä shoppailureissulta oli pakko kotiuttaa kokeilumielessä yksi H&M-home kynttilä, joita on tuntunut näkyvän vähän joka blogissa.




Kuulisiko joulupukki minua ja toisi meille uuden lattialampun? :) Tämä mieheni poikamiesboxista aikoinaan kotiutunut lamppu on jo nähnyt parhaat päivänsä ja tänään päälle laittaessa se iski pientä kipinää ja sammui lopullisesti. 


Illalla miehen vanhemmat tulivat illalliselle ja samalla halusimme kiittää heitä kaikesta avusta mitä olemme lähiaikona saaneet. Ja taas kerran esittelin Buzzadorina oloa ja uusia Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä. Kynttilät ovat nyt saapuneet myös kauppoihin ja mainokset alkaneet pyörimään televisiossa.


Oikein ihanaa tulevaa viikkoa kaikille :)




16 kommenttia:

  1. Tuo pöytä on tosi hieno kerrassaan :-) sopii teille hyvin :-)

    Nuo hennesin kynttilät ovat niin hyviä ja kauniita ♡

    Mukavaa alkanutta viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Tykään kyllä kovasti tuosta, haaveena oli tehdä itse pöytä, mutta aikaa ja paikkaa ei pöydän tekemiseen löytynyt joten ihana oli löytää mieleinen ihan valmiina.

      Poista
  2. Kaunis ruokapöytä ja nuo sohvalla olevat tyynyt on todella ihania.

    VastaaPoista
  3. Meillä on tuommonen samanlainen pöytä, se on kyllä iiiiihana! :) Paljonko teidän pöydällä on pituutta? Meillä se löytyy kaksimetrisenä. Tuohon samaan sarjaan on tuoleja saatavana, niin puisia kuin hupullisiakin vaihtoehtoja. Ja jos oikein muistan, niin pirtinpenkkinäkin sai istuimet jos halusi. Maskun kautta tilailtiin meille. Meillä on siis hupulliset tuolit, ja se on kyllä totta, että ne likaantuu aika pienestä. Pari kertaa oon tuolihuppuja pessyt koneessa, suhteellisen hyvin ovat onneksi puhdistuneet. :) Jos itse saisin vielä valita uudestaan, ottaisin samaa sarjaa olevat valkoiset puutuolit, en hupullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysinkin blogisi pöytäsi kautta :) Olin juuri tilannut pöydän ja halusin sitä esitellä ystäville. Meillä on pöydällä pituutta ehkä noin 235cm eli se on pitkä. Odottelen ja haaveilen siitä uudesta kodista jossain vaiheessa jossa tuo pöytä saisi isomman tilan, Näin kuvastossa niitä puisia tuoleja ja hupputuolit ovat kauniit. Niin kuin teilläkin, ihana kokonaisuus. Mutta lapset sottaavat sen verran paljon etten tiedä olisiko hyvä idea laittaa hupputuoleja meille. Joutuisin pesemään niitä yhtenään. Kiitos vinkistä!!!

      Poista
  4. Tuo pöytä on aikast hieno. Mulla on sama vika sohvan tyynyjen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ai teilläkin on joku ruttaamassa tyynyjä :D Meillä tuntuu tuo koiruus kyllä vähän välilä löytyvän tuolta sohvan päältä lekottelemasta. Toimii niskatyynynä oikein erinomaisesti!

      Poista
  5. Kaunis pöytä! Meillä oli viitisen vuotta hupulliset tuolit käytössä. Alkuun niissä oli graffitinharmaat huput ja ne toimivat ihan hyvin. Mutta sitten kun vaihdoin valkoiset tilalle, tuntui että ne olisi pitänyt pestä vähintään viikottain, niin tehokkaasti meidän lapset niitä lähmivät ja tahmasivat. Siinä vaiheessa en edes halunnut ajatella mitä ne tummat olivat sisäänsä imeneet, kun ei niitä todellakaan noin tiheään tullut pestyä... Tuolit vaihtuivat puisiin :)

    Onko Kodin1:n Bess-tuoli sulle tuttu? Mun mielestä tosi nätti ja kauppatestin perusteella myös hyvä istua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra! Hupulliset tuolit olivat tosiaan kiva mutta luulen puisiin kääntyväni. Lapset kun tahmaa ja sotkee hyvinkin. Kurkkasin heti noita Kodin !:n Bess-tuoleja, ei pahoja ollenkaan. Ne taitavat olla myös muovia? Olisivat kyllä helppoja. Hmm, pitää käydä niitä testaamassa. Liian matalat tuolit joudun hylkäämään heti. Nyt kun olen noita nykyisiä tuossa katsonut niin en niitäkään enää ihan hulluina tuossa pidä. Tai no... en tiedä :D Kiitos vinkistä!!!

      Poista
  6. Aivan ihana pöytä!! :)

    VastaaPoista
  7. Onpa kaunis ruokapöytä! Löysin blogisi vasta ja liityin heti lukijaksi. Vaikuttaa toedlla ihanalta tämä sinun blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne ja liityis lukijaksi! Kiitos, kiva kuulla aina positiivista palautetta!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...