sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Treffit

Onko teillä joskus arki vienyt mennessään ja aikaa on vähän kahden keskiselle ajalle?
Meillä on. Tästä syystä menemme välillä treffeille, eikä silloin tarvita isoja järjestelyjä. Kotonakin treffailu onnistuu vallan hyvin.  Kyllähän me joskus kahdestaankin päästään johonkin lähtemään, mutta sitä tapahtuu harvoin. Tästä syystä pitää olla luova ja toteuttaa asiat toisella tapaa.

Perjantai-iltana mieheni oli taas tehnyt meille ruokaa ja katsottiin leffoja. Laatuaikaa siis, pienellä panostuksella.


Toivottavasti kaikki muistaa arjen härdellien keskellä välillä nauttia ajasta myös kahdestaan. Arkisesta asiasta voi tehdä hieman spesiaalimpaa pienillä asioilla ja näin muistaa toista.

Olen myös todella otettu kaikista lukijoistani, joita on julkisesti kirjautunut jo kolmea vajaa sata. Ihan käsittämätöntä! Pian siis luvassa taas arvontaa :)

Psst... mieskin innostui tänään askartelemaan, siitä myöhemmin lisää...

Nyt hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. Meilläkin oli miehen kera perjantaina treffit. Tällä kertaa päästiin pitkästä aikaa kahdestaan kotoa pois. Käytiin Klaus K: ssa herkuttelemassa :) Ihanaa oli.
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, luksusta aina päästä kotoa pois ja herkuttelemaan vähän hienommin!!! Se on vaan niin tärkeää!

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kahden keskinen aika, onko se jotain syötävää? :D

  No ei vaiskaan. Meillä on tytön mentyä nukkumaan "omaa aikaa" jota joskus vietetään jopa yhdessä eikä vain omissa touhuissamme. Ja noin kerran kahdessa kuussa mummi hoitaa Ellua pari tuntia, että päästään vaikka ravintolaan tai frisbeegolfiin. On se aika luksusta!

  Kahdenkeskinen aika on tosiaan tärkeää, eikä sen tarvitse olla sitä, että lähdettäisiin viikon etelänreissulle ilman lapsia. Sitä pitää löytää arjestakin.

  Ihanaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei syötävää tietenkään tarvitse olla. Meillä herkuttelu kuuluu usein kyllä ohjelmaan. Ja joka iltahan sitä yhdessä ollaan, mutta toisinaan enemmän ajatuksella. Nyt naureskeltiin, että ollaan treffeillä :)

   Parasta on kun pääsee johonkin kahdestaan, meillä myös lapset ovat isovanhemmilla aina välillä hoidossa ja me päästään lähtemän johonkin kotoa. Silloin tehdään jotain kiva yhdessä. Kaikilla ei ole sitä mahdollisuutta, kun ei ole tukiverkkoa lähellä. Sen vuoksi onkin tärkeää silloin keksiä jotain muuta.

   Ihanaa sunnutaita myös teille!

   Poista
 3. Kahden keskinen aika on tosiaan kortilla, eipä me olla taidettu viettää neidin syntymän jälkeen oikeastaan ollenkaan kahden keskistä aikaa, ellei iltoja lasketa kun tyttö menee nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös kolmen lapsen kanssa aina hieman haasteita saada kahden keskistä aikaa. Onneksi lasten isovanhemmat auttavat siinä asiassa, mutta välillä yritetään perusiltojen väliin tehdä jotain pientä extraa. Toivottavasti tekin pääsette pian kahdestaan johonkin :)

   Poista
 4. Tuo aika on kyllä erityisen tärkeää. Eikä se välttämättä tarvitse mitään kovin suurta. Kyllä taas tuntuu että tarvitsis kaksin jotain aikaa. Meillä harvoin sitä illastakaan, kun pienempi neiti on Todella huono nukkumaan. Jospa pian työvuorot sopisi sillain, että voitaisiin jotain kaksin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti tosi rankkaa jos pienempi nukkuu vielä huonosti. Meillä on myös usein nukahtamisvaikeuksia ja se on välillä kyllä rankkaa. Toivottavasti saatte työvuorot menemään niin, että pääsette yhdessä johonkin. Usein meinaa unohtaa tuon tärkeän yhteisenajan.

   Poista
 5. Treffailu on ihanaa, ja kun siihen panostaa pienestikin! :) Meilläkin aika aina kortilla kun vuorotyöt on yhteistäaikaa viemässä. Mutta jotain niin tärkeää ei saisi koskaan unohtaa :)

  VastaaPoista
 6. Heippa!
  Hei oletko itse tuunannut tuon lipaston? Mulla kotona samanlainen lentämässä juuri kaatikselle ja tulinkin tämän kuvan nähtyäni täysin toisiin aatoksiin :) Tosi kaunis!!
  -Pampula

  VastaaPoista
 7. Tulen hyvälle tuulelle sun blogia lukiessani, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!! Tämä oli todella kivaa luettavaa!!!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...