sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kommentti jättää jälkensä

Sain vihiä Täyttä elämää -blogista, että perjantaina alkoi monissa blogeissa kiusaamisen vastainen Kommentti jättää jälkensä -kampanja. Tähän kamppanjaan halusin ehdottomasti myös itse osallistua, vaikka en olekaan itse kokenut kiusaamista tai ikäviä kommentteja blogissani. Olen kuitenkin ymmärtänyt monien niitä saavan.

Kommentteja on kiva saada ja kaikista positiivisista sanoista tulee hyvälle mielelle.
Toivottavasti kiusaaminen myös nettimaailmassa vähenee.

Laura12 kommenttia:

 1. Hieno kampanja menossa :-) hyvän asian puolesta :-)

  Mukavaa sunnuntaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on hieno kampanja ja huomion arvoinen!

   Poista
 2. Mahtava kampanja! :) Onhan noita kurjia kommentteja tullut itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kurjaa kun kuulee ikäviä kommentteja ja usein ne ovat kirjoitettu nimettöminä.

   Poista
 3. Hieno kampanja totta vie!

  VastaaPoista
 4. Ihan huippu hyvä kampanja!!! :) Miksi pitää ilkeillä, kun positiivisuudella saa niin paljon enemmän aikaan. ei ymmärrä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilkeillä kommenteillä ei kyllä saa mitään hyvää aikaan, ehkä kirjoittaja siitä saa hyvän mielen, mutta se kenelle se on kirjoitettu ei ainakaan mitään hyvää siitä saa. Rakentavasti kirjoittaminen onkin aivan eri asia.

   Poista
 5. Tarpeellinen ja hieno kampanja! Toivottavasti jokainen kommentoija kirjoittaa toisille vain niin, mitä itsekin toivoisi toisilta kuulevansa, eli kannustusta ja rohkaisua. Niillä tässä elämässä eteen päin mennään, arvostelevat ilkeilyt voi jättää sanomatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sinun kanssa aivan samaa mieltä. Jos haluaa jotain arvostela, siihenkin on kauniimpia tapoja kuin suora arvostelu. Kirjoitettukin ilkeily jättää varmasti jälkensä ja vastaanottaja sitä miettii. Lisäksi en ymmärrä miksi blogimaailmassa pitää arvostella toisia blogeja rankallakin kädellä, koska yhdessä tätä puolta jaetaan ihmisten tietoisuuteen ja minusta on vain mukavaa kun on niin paljon erilaisia ja erityyppisiä blogeja, joista varmasti jokainen löytää ne omansa.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...