perjantai 25. lokakuuta 2013

Päivän kuulumisia haasteen muodossa

 Sain Melissa´s Take on Life- blogin kirjoittajalta hauskan haasteen. Mukava tarttua tällaiseen haasteeseen.

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi.
4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä.
5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.

Meistä hieman:

Alkuun pari asiaa meistä, jos et ole blogissani aiemmin vieraillut. Olen 30-vuotias nainen, jolla on aina jokin projekti meneillään. Olen ikuinen haaveilija kaiken suhteen. Rakastan olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä, sen vuoksi olenkin ihmisläheisellä alalla. Ystäviä minulla on ympäri maailmaa ja mieheni mukaan teen kärpäsestäkin kaverin (siitä en tiedä). Olemme asuneet lyhyen aikaa ulkomailla ja voisin muuttaa joskus uudelleenkin. En ehkä kuitenkaan ihan heti. Nyt asustelemme Turun seudulla, mutta olemme junan tuomia pohjoisesta (mieskin, mutta huomattavasti aiemmin). Meidän perheeseen mieheni ja minun lisäksi 5-vuotias neiti, 3-vuotias nuori herra ja 7kk vanha pieni poju. Lisäksi perheessämme on karvainen koiruus.

Tämän päivän kuulumisia:

Meillä on sairasteltu nyt tämä viikko urakalla. Pari tervettä päivää oli, mutta sitten jatkui kun meidän 3veellä nousi kuume. Kuumeilu loppui eilen, mutta tämä aamu otettiin poikien kanssa rennosti leikkien, pienin tietenkin välillä torkkuen. Meidän neidin kaveri tuli hänen äitinsä kanssa hakemaan neitiä aamulla afrikkalaiseen tanssiesitykseen, jossa lapsetkin pääsivät mukaan tanssimaan. Samalla neiti pääsi esityksen jälkeen kyläileen. Sitten olikin lapsilla visiitti kirjastossa isin kanssa ja ruokailu. Ruokana oli lasten toivomaa kinkku-ananaspastaa, meille aikuisille lisättiin hieman sinihomejuustoa ja parmesaania. Nyt lapset leikkii ulkona naapurin alakouluikäisten lasten kanssa ja minä valmistaudun laittamaan pienen vaunuihin. Sitten ohjelmassa olisi metsäretki lasten kanssa isin lähtiessä takaisin töihin.



Saatiin naapureilta iso kasa Pet Shopeja ja niiden talo. Heidän neidistä on tullut jo iso, joten ei kuulemma enää tarvinnut näitä. Me ollaan nyt ahkerasti keksitty erilaisia leikkejä näillä ja lapset tykkää. Kiitos vaan naapuriin, tiedän, että luette tämän.

Illalla on ohjelmassa hieman siivoamista, koska meille tulee huomenna luultavasti miehen kavereita kylään.

Vastaukset kysymyksiin:
 1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi?
En osaa nimetä mitään suosikkiesinettä, joistakin huonekaluista tai esineistä luopuminen olisi hyvin vaikeaa. Niihin liittyy muistoja tai ne on lahjaksi saatu. Olen saanut paljon tavaraa kotiini vanhemmiltani, enkä niistä kovin helposti luovu. Ne ovat muistoja tietystä erittäin tärkeästä ajasta perheemme elämässä. Myös isovanhemmilta saadut perintötavarat tulen aina pitämään mukanani.


Tämä vanhemmiltani saatu, Ruotsin messujen ostos, olohuoneen pöytä on kyllä iso, mutta niin rakas. Minulle jo ehdotettiin sen vaihtamista, ehei... siinä näkyy elämä. Koira on syönyt pöydän kulmat, lapset hakanneet pöydän pintaa ja poju piirtänyt taideteoksia. Sitä on yritetty puhdistaa ja pitää hyvänä, mutta kyllä se on kaikesta kärsinyt. Silti se on tärkeä!


Makuuhuoneen lamput ovat kulkeneet mukanani kauan.


Tämä tuolin vanhus kotiutui meille tuttavan kautta, hylättynä, roskiskuormasta. Lapset tykkäävät tästä hurjasti ja sitä kuljetetaan ympäri taloa. Tuolilla näkyykin eiliset kahvitteluleikit.

2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?
En osaa sanoa mitä sisustustyyliä edustan, mutta meillä on sekoitusta uutta ja vanhaa, tykkään paljon monenlaisesta ja kodistamme teemmekin meidän näköistä. Maanläheiset värit ovat erityisesti mieleeni, kotoa löytyykin valkoista, harmaata, beigeä, mutta myös mustaa ja ruskeaa. Lasten huoneista löytyykin enemmän väriä. Mitäs niitä onkaan, näitä sanoja tulee mieleen kun mietin omaa kotia tai sitä mitä siinä näkisin; rustiikkinen, maalaisromanttinen, indrustial, skandinaavinen, beach house. Eli aika sekametelisoppa.

3. Onko teillä lemmikkejä ja jos on, niin mitä?
Meillä on ihana Parsonrusselinterrieri, joka tottelee nimeä Bumba. Tämä vauhdikas kaveri täyttää joulukuussa 7 vuotta.


4. Onko sisustus sinulle pelkkä harrastus, vai työskenteletkö alalla?
Sisustus on minulle pelkkä mieluinen harrastus, vaikka ihanahan tällä alalla olisi ollakin. Ihailen kauniita koteja, omaani laitan hiljalleen, suurimmaksi osaksi haaveilen, luen sisustuslehtiä ja blogeja. Olen saanut valtavasti vaikutteita äidiltäni, jolla on mielestäni hyvä maku, silmää tehdä upeita ratkaisuja. Olen myös kiertänyt äitini mukana sisustusmessuilla niin Helsingissä kuin Frankfurtissa.

5. Oletko jouluihminen?
Olen niin jouluihminen, rakastan joulua ja sitä odotetaan kovasti. Meillä jouluvalot ovat tunnelmavaloja eli niitä ripustelen milloin mihinkin ja mihin vuoden aikaan tahansa. Nyt olen hieman vielä hillinnyt joulun tuomista kotiin, koska meillä ei ole vielä lunta eikä sen myötä niin kova jouluinen olokaan. Yleensä alan hiljalleen tuomaa sisälle kaikkea jo aika aikaisinkin. Perinteiset pihavalot ovat asennettu, mutta ne eivät ole vielä päällä.


Tytön huoneen kaksi pientä poroa kertoo neidin joulun odotuksesta...


Eteiseen olenkin jo alkusyksystä laittanut valot lyhtyyn. Valmistautumista pimeään aikaan.

6. Suosikkielokuvasi?
Olen niin tylsä etten osaa sanoa mikä on lempi elokuvani, niitä on paljon. Täytyy myöntää suosikkien menevän aika romanttisen puolelle, mutta tykkään kovasti myös katsoa tosielämään perustuvia elokuvia. Ehkä nämä hormonien vaihtelut viimeisen vuoden aikana ovat huutaneet romanttisten pläjäysten perään.

7. Ihanin blogi tuore blogi?
Apua, olen törmännyt nyt niin valtavan moniin ihaniin uusiin blogeihin ja samalla myös blogeihin, jotka ovat jo toimineet kauemmin. Ihastuttavia kuvia jokainen pullollaan. Blogeissa viehättää kauniit kuvat ja hyvät ideat. Uusi kamera olisi itselläkin toiveissa. Pitäisi muuten lisätä paljon uusia blogeja tuohon minun lukulistaan, joka kertoo vain pienen ripauksen siitä mitä lueskelen.

Kysymykseni haastamilleni blogeille:

Melissan esittämät kysymykset olivat nyt sen verran hyviä, vaikka itsellä tuottikin hankaluuksia niihin vastata, laitan ne silti eteenpäin.

1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi?
2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi?
3. Onko teillä lemmikkejä ja jos on, niin mitä?
4. Onko sisustus sinulle pelkkä harrastus, vai työskenteletkö alalla?
5. Oletko jouluihminen?
6. Suosikkielokuvasi?
7. Ihanin blogi tuore blogi?

Haastamani blogit:

Stella Vanilja
Pia ja pojat
Pieni Onnenpesä
Valkoinen Soihtu
Hopealusikka puussa
Heikun Keikun
Juhlahuuma
Prinsessajuttu
Vaniljan valkoista
Täyttä elämää
PISARA ILOA
Oma koti onnenpesä
Pipsun Pieni Paja

Oho, innostuin vähän haastamaan blogeja. Pakko oli lopettaa, koska lista olisi voinut vain jatkua :) Viime kerralla en haastanut ketään, joten se jäi harmittamaan. Nyt otin senkin vuoksi hieman enemmän blogeja haasteeseen mukaan.

Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii vastata, mutta en silti pety jos sinulla ei ole aikaa tai haaste ei sovi blogiisi :)

Aurinkoista perjantaita!
(Edit: tämä ei ollutkaan lähtenyt julkaisuun, jota suuresti ihmettelen. Mutta onnistuuhan se näin iltaisellakin)



16 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis tästä! <3 Toteutan heti kun ehdin, hyvin mielellään :-)

    Olipa kiva lukea sinustakin lisää kun suht uusi lukija tässä mukavassa blogissa olen :-)

    Perjantai illan iloa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain, kiva jos ehdit vastata ja tästähän saa tehdä oman mieleisensä. Siitä tällaiset haasteet ovat mukavia!

      Ihanaa perjantai-iltaa!

      Poista
  2. Suuri kiitos haasteesta! Nappaan tämän talteen ehdottomasti:)! Kivaa viikonlopua♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua myös teidän perheelle!!! Odotan mielenkiinnolla vastauksiasi.

      Poista
  3. Kiitos haasteesta! Mukavalta vaikuttaa, katsotaan miten mun käy. Yritän saada jostain aikaa myös haasteisiin vastaamiseen (muutama haaste onkin odottanut vastaamista jo jonkin aikaa...)
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin sinunkin kanssa pienen riskin. koska tiedän ettet ole juuri haasteisiin vastannut. Tätä voi aina muokata mieleisekseen eli jättää vaikka osioita pois :D tai jättää haasteeseen vastaamatta

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Olipa tämä kiva yllätys kiireisen päivän päätteeksi! ♥ :) Ehdottomasti tartun haasteeseen, mutta jaiks mä niin en oo sisustusbloggaaja! :D Meillä ei oo IKINÄ siistiä edes! :D:D Ihanaa viikonloppua!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh Jenni. Otin riskin sun ja parin muun kanssa, jotka tiesin tasan olevan niin ei sisustusbloggaajia. Mutta aina on kiva saada hiema tietoa blogin takaa toisesta näköäkulmasta. Voit aina vastata omalla tyylillä. Itsekkään en ole sisustusbloggaaja vaikka sisustuksesta puhunkin. En uskaltaisi itseäni sellaiseksi koskaan tituulerata vaikka sisustamisesta tykkäänkin. Älä huoli, meilläkin on sotkuista vähän väliä ja siivota saa aina. Kuviin en halua sotkujamme näkyvän, koska niistä kukaan ei varmasti nauttisi. Elämä on ainakin lapsiperheessä välillä vauhdikastakin. Ihanaa viikonloppua :)

      Poista
  5. Kiitos haasteesta :) kivaa :)

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva haaste!! :) Kivoja kysymyksiä ja kivoja vastauksia sinulla. Kiitos paljon muistamisesta! <3
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän erilainen kuin aiemmin :) Omista vastauksista en tiedä, mutta minusta kysymykset olivat kivoja vaikka osaltaan jopa vaikeita, ainakin minulle!

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Iso kiitos haasteesta! Kiva oli lukea vastauksiasi. Meilläkin on kerroksellisuutta huonekaluissa, Perintönä tulleissa esineissä on tunnearvoa, eikä niistä halua oikein luopua. Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, haasteita on aina mukava tehdä. En tiedä muista, mutta minulle menee niihin aina aika kauan aikaa kun jään pohtimaan asioita.

      Poista
  8. Kiitos haasteesta <3 Mä olen niin surkea ja laiska vastaamaan näihin mutta kiitos kuitenkin :) Mukava olis lukea sun ajatuksia asioista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin :) Eli ei mitään hätää.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...