perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween - DIY


Jos edessä on Halloween-juhlat ja koristeluiden kanssa on kiirettä. Näillä ohjeilla ehdit loihtimaan jotain kivaa omiin juhliin pienellä vaivalla. 




Tulosta normaalille tulostuspaperille mustia lepakoita (tai haluamiasi kuvioita) ja leikkaa ne paperista irti. Kaiva kaapista kynttilöitä, jotka voisivat sopiva väreiltään teemaan. Leikkaa leivinpaperista hieman kynttilää isompi pala ja kaiva hiustenkuivaaja esille. 

Laita leikattu lepakko haluamaasi kohtaan kynttilää ja aseta leivinpaperi kynttilän ja lepakon päälle. Nyt lämmitä kuvaa hiustenkuivaajalla niin kauan, että lepakko kiinnittyy kynttilän kylkeen kiinni. Tarkista tilanne aina välillä, ettei kynttilä lämpene liikaa. Käytä hansikasta, jotta omat sormesi säästyvät kuumuudelta.



Tulosta paperille halloween aiheisia kuvia (minun tapauksessa samoja lepakkoja) ja leikkaa kuviot paperista irti. Kaiva kaapista esille juomalaseja, pieniä pulloja, pilttipurkkeja ja liimaa kuvat tavallisella liimapuikolla lasin pintaan. Juomaa kaataessa, varo sen läikkymistä paperille. Kuvan saa juhlien jälkeen helposti huuhtelemalla pois.




Osta kasa tikkareita ja peitä ne valkoisilla nenäliinoilla tai talouspaperin palasilla. Kiinnitä paperi tikkarin varteen valkoisella narulla ja piirrä haamuilla silmät. 

Lisäsin tänne loppuun vielä käyttämäni lepakon kuvan, jonka voi tästä tallentaa omalle koneelle ja sitten kopioi ja liitä -toiminnolla siirtää kuva esim. wordille. Lisää paperille haluamasi määrä lepakoita ja tulosta.





Tässä oli muutama nopea DIY -vinkki Halloween-juhlia varten. Toivottavasti ohjeista on hyötyä juhlia järjestäville.


Loppuun vielä aikaisempia postauksia Halloween-aiheesta (osassa todella huono kuvanlaatu): Haamumarengit 



Nyt toivoittelen teille juhlien täyteistä viikonloppua! Itsekin lähden kohti Helsingissä järjestettäviä Indiedays Blog Awardseja. Jännää nähdä ketkä pokkaavat tänä vuonna palkinnot, toivottavasti palkintopallille nousee tuttuja bloggaajia. Ehkä nähdään juhlissa?



20 kommenttia:

  1. Onpa kivoja ideoita ja helppoja toteuttaa!
    Huomenna nähdään <3

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja jälleen! Ja juuri parhaita tällaiset nopeat pienet jutut, tykkään!

    Pian nähdään!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tykkään itsekin nopeista ja helpoista jutuista :)
      Oli kyllä niin mukavaa nähdä!!!

      Poista
  3. Onpa kivoja ja tyyllikkäästi toteutettuja Halloween juttuja!
    Meillä kanssa valmistellaan täyttä päätä, lapset haluaa järjestää isot kemut tänä vuonna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 muistelinkin että teillä on aina kans halloween-juhlat :) meille juhlat siirtyi kauemmas, ei ne taida ihan halloweenistä enää mennä mut juhlat ku juhlat :)

      Poista
  4. En taaskaan saanut aikaiseksi lähdettyä... Mutta oikein mukavaa viikonloppua!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi!!! Olis ollut niin mukavaa nähdä :)

      Poista
  5. Niin kivoja juttuja!Just tuommoisia joita on pystyy toteuttaa ilman että pitää investoida mitään. Kiitos! Ja mukavaa viikonloppua=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ihana kuulla, että tykkäsit. Edulliset ideat on parhaita. Kaikenlaisiin kekkereihin saa menemään ihan turhaa rahaa kun tällaisia voi kehitellä ihan kotona olevista jutuista

      Poista
  6. Tosi kivoja ideoita! Nyt kun halloween on taakse jäänyttä elämää, niin saa pikkuhiljaa antaa jo joulun hiipiä ajatuksiin, vai mitä :) Blogissani olisi sinulle jouluaiheinen haaste odottamassa http://arjentimantteja.blogspot.fi/2015/11/haaste-throwback-cristmas.html Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pitääpäs tulla kurkkimaan. Kuulostaa kivalta. Harmi kun on ollut niin kiirus etten ole heti ehtinyt haasteeseen tarttua.

      Poista
  7. Voi miten kauniita! TOdella ihania!

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...