perjantai 11. lokakuuta 2013

Talvea kohti

Olen kävelyt edelliset talvikenkäni todella huonoon kuntoon. Ja nyt ajatuskin jo palelee kun mietin tulevaa talvea. Ihan pihakenkiä löytyy, mutta sellaisia ei joilla viitsii ulkoilla muuallakin kuin omalla pihalla. Tavoitteena oli siis löytää siistit, suhteellisen edulliset ja lämpimät kengät. Korot myös päätin unohtaa, koska luulen juoksevani tulevan talven noiden pienten jalkojen perässä paikasta toiseen.

Törmäsin näihin yllättäen ja ne piti kotiuttaa. Vasemman puoleisten valintaan vaikutti oleellisesti sisällä oleva aito lampaankarva, joten näillä uskon jalkojen pysyvän lämpimänä. Toiset kengät rentoon menoon löysin Stadiumista. Taidan näiden kohdalla vaihtaa nuo vaaleat nahkaiset nauhat tummien tilalle. Korollisia kenkiä löytyykin valmiiksi kaapista, vaikka lasten kanssa ollessa lähden harvemmin koroilla liikkeelle.

Lapsillekin löytyi Lindexista hieman uutta vaatetta, tytön sukkahousut taisivat olla Polarn o. Pyretistä. Erityisesti tykkään noista pienen herran harmaista tähtihousuista, koska ne ovat todella pehmoiset ja varmasti mukavat päällä. Hampaita tekevä muru on myös kasvattanut erilaisten huivien varastoa, koska muuten paidat olisivat yhtenään märkiä ja vaihdon tarpeessa. Pyykkäykset vähenee. (Pyydän anteeksi kuvien todella surkeaa laatua, kamera ei suostunut yhteistyöhön)






Pienin herra tarvitsi myös talvitakin parempiin menoihin. Isoveljen kaikki ensimmäisen vuoden ulkovaatteet ovat pieniä, joten joutuu tekemään hankintoja. Yritin kirppareiltakin löytää takkia, mutta kaikki olivat liian pieniä tai liian isoja. Onneks löysin Lindexista avun tähän.


Meidän ahkerat askartelijat saivat mummolta ja ukilta Ikean maalausetin. Näillä on nyt maalattu kaikenlaista ja paperia kuluu hurjaa vauhtia. Monta ideaa on mielessä, kunhan saan kerättyä tavaraa kierrätyksen myötä askarteluihin.


Onneksi lapset ovat kekseliäitä keksimään itse tekemistä sillä aikaa kun äiti vasta suunnittelee :)


Nyt alkaa meidän leffailta, lapset ovat mummilla ja papalla yökylässä. Minä lähden aamulla kohti Helsinkiä ja koulutuksen viimeistä osiota. Mahtava päivä tiedossa omien kollegoiden parissa. Mies taas suuntaa pelikentille.

Oikein ihanaa viikonloppua!




16 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Nuo ruskeat kengät näyttää niiiin lämpimiltä. Siellä on mukava varpaiden olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ovat kyllä lämpimän oloisia molemmat. En yleensä osta edes kahtia kenkiä kerralla, mutta nyt kenkävarasto huusi tyhjyyttä. Muutamat rikkinäiset parit siellä lojui :)

      Poista
  2. Minä tarvitsisin kunnon talvikengät, joilla tarkenee rymytä kunnon pakkaskeleilläkin :) Mutta ei ole löytynyt hinnaltaan ja malliltaan yhteen sopivia :) Vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myös pitkään etsinnässä. Löysin yhdet aiemmin ja ne oli liian kalliit. Ja sitten lopulta olisivat olleet ihan vain lasten kanssa ulkoiluun, kaupungille niillä en olisi ehkä viitsinyt mennä... Huopikkaat (vinkkelit) ovat muuten lämpimät oikei pakkasilla kun ulkoilee lasten kanssa, villasukat vaan jalkaan. Suosittelen. Niillä ei vain märillä keleillä ulkona olla.

      Poista
  3. Moi, ostin samaiset kengät Stadiumista jokunen viikko sitten :).
    Terkuin Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voin niin kuvitella et ollaan samanlaiset löydetty :) Kiva kun jätit viestiä :)

      Poista
    2. :) Pitäis nähdä taas pian!

      Poista
    3. No niin pitäisikin!! Ollaan yhteydessä!

      Poista
  4. Hyviä löytöjä! Tuon tyyppiset korottomat tarvitsisin itsekin, joten täytynee mennä kauppoihin ennen kuin ne pakkaskelit kohta tulevat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt noita lämpimiä kenkiä oli tullut hyllyille ja kovaa vauhtia olivat jo koot loppumassa eli nopeasti kaupoille!

      Poista
  5. Tääläkin tarvittais lämpösiä talvikenkiä, mistä ostit nuo ruskeat kengät?
    Voisivat olla minunkin käyttötarkoituksiin sopivat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jos oikein muistan niin liike taisi olla ihan Skanssin Kookenkä. Niitä varmaan löytyy muualtakin Suomea jos et Varsinais-Suomessa asu. Kiva kun tykkäät, toivottavasti löytyy vielä.

      Poista
  6. Ihania ostoksia olet tehnyt! Kaikki voisin ottaa meillekin, omanmakuisia:)!

    VastaaPoista
  7. Täällä talvikenkien osto myös edessä..Sun löytämäsi ovat kyllä kivan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan niin paljon, että saan nuo käyttöön. Vielä on ollut liian sateista. Toivottavasti löydät mieleiset kengät!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...