maanantai 27. maaliskuuta 2017

Valokylpy


Taas piipahdetaan makuuhuoneen puolella. Jotenkin vain jaksan ihastella huoneen seinän sävyä ja sitä miten huone vaihtaa väriä valosta riippuen. Tällä hetkellä päivänvaloa riittää jo pitkälle iltaan ja se selkeästi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti omaan vointiini. Työpäivän aikana en välttämättä ehdi juurikaan käymään ulkona ja välillä olen ikkunattomissakin tiloissa, joten mikä on mahtavampaa kuin lähteä kotiin päivän päätteeksi nauttimaan auringonpaisteesta ja kaikesta sen tuomasta valosta. Ihan loistavaa!Tämä kevät tuntuu olevan todella kiireinen, koska olen ottanut oman työn lisäksi "pienen" lisätyön, joka on antanut minulle jo nyt erityisen paljon. Koko ajan opin uutta ja pääsen testaamaan omia rajojani. Tämä toki rajoittaa aikaa täältä, mutta enköhän aktivoidu kunnolla taas kunhan saan tämän työpätkän kunnolla pakettiin. Tavoitteet nimittäin on nostettu korkealle ja toivon tämän tuovan minulle paljon uusia työmahdollisuuksia myös jatkossa. 


 

Eiköhän nautita tästä upeasta auringonvalosta kaikin siemauksin!

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Olohuonetta ja juhlintaa
Meillä oli tänään meidän esikoisen ja kuopuksen syntymäpäiväjuhlat. Päivä oli todellakin vauhtia täynnä ja talo oli koko päivän täynnä vieraita. Tällaisen päivän jälkeen tekee mieli käpertyä hetkeksi sohvan nurkkaan huokaisemaan enimmät väsymykset jaloista. Juhlahumussa kuvaaminen jäi vähemmälle ja keskityin oleelliseen eli seurusteluun. Ihan kiva näinkin välillä.

Olohuoneessa ei ole juurikaan tapahtunut muutoksia, vaikka edelleen haaveilen uudesta matosta. Olen huomannut ensimmäistä kertaa vuosiin miettiväni mattoa ruokapöydän alle. Lasten kasvaessa ruokaa ei enää tipu lattialle solkenaan, vaikka välillä tuntuu, että imurilla on jatkuvasti töitä. Voisinko siis laittaa sohvan läheisyyteen ja ruokapöydän alle erilaiset matot? Vai olisiko parempi hankkia samanlaiset matot molempiin paikkoihin? Matot tulisivat kuitenkin olemaan hyvin lähekkäin toisiaan. En ainakaan osaa nähdä nykyisen maton kaveriksi erilaista mattoa. Toki nykyinen on aivan liian pieni ja jotenkin liian tumma kevääksi ja kesäksi. Kaipaan yksinkertaista, ehkä yksiväristä ja reilumman kokoista mattoa.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kiekko seinälle

Makuuhuoneesta on tullut yksi kotimme lempipaikoista. Voin suoraan sanoa, että rakastan huoneen sävymaailmaa. Seinän väri vaihtelee hyvin paljon eri valossa ja kuvatessa väri vielä muuttaa sävyään. Silti joka kerta totean seinän olen täydellinen. 

Seinälle on ripustettu ystäviltämme joululahjaksi saatu kaunis juliste, joka kaipaa vielä kaveria tai kavereita rinnalleen. Lisäksi kaipasin seinälle kelloa, joten Kiekko oli siihen hommaan täydellinen. Kiekko edustaa hyvin skandinaavista muotoilua, jota yksinkertaisesta vain rakastan. Muutenkin tykkään todella paljon Muoto2 -tuotteista.

Olen nyt pariin kertaan veivannut yöpöytiä ja tällä kertaa kokeilussa oli jälleen meidän ruokapöydän tuoli. Tuolihaaveita minulla tuntuu olevan liuta ja yhtiä kaunokaisia odottelenkin meille saapuvaksi. Ne ei tosin tule makuuhuoneeseen vaan jonnekin aivan muualle.


<3lauantai 4. maaliskuuta 2017

Toivepostaus: Huoneesta huoneeseen osa 1


Sain lukijalta toiveen esitellä meidän taloa läpileikkauksina huoneesta huoneeseen, jotta lukija pääsisi paremmin selville talon pohjaratkaisusta ja huonejärjestyksestä. Päätin toteuttaa toiveen postaussarjana, koska talossamme on useita huoneita ja parin kerroksen verran tilaa. 

Talomme on edelleen remontin alla ja olen taitavasti onnistunut kuvista rajaamaan kaikki keskeneräiset kohdat. Edelleenkään en kovin mielelläni kaikkea täältä näytä, mutta ehkä niitä väkisinkin tulee kuvissa näkymään. Eteisessäkin oleilee tällä hetkellä keltainen sirkkeli ja ulko-ovi huutaa kaikessa surkeudessaan tervetuloa meille.


Ensimmäisessä postaussarjan osiossa piipahdetaan alakerrassa. Alakerrassa on meidän takkahuone, joka sijaitsee eteisen vieressä. Takkahuoneen sisustus on vielä hyvin vaiheessa, mutta siitä on jo tässä ajassa muodostunut meidän leffahuone. Meillä ei nimittäin ole olohuoneessa televisiota. Emme ole sitä enää siellä edes kaivanneetkaan. Ja jos totta puhutaan, meillä ei ole edes televisio näkynyt koko uudessa kodissa asuessa. Kaikki ohjelmat ja elokuvat katsotaan netin kautta.


Eteisen portaikosta pääsee meidän kodin yläkertaan. Eteisen toisella puolella taas sijaitsee meidän makuuhuone. Makuuhuoneen oven karmit huutavat vielä lopullista maalia pintaansa. Ja itse ovikin kaipaa vielä maalausta. Talossa olleet ovet olivat kuitenkin sen verran hyvä kuntoisia täyspuuovia, joten emme halunneet ostaa uusia ovia. Ovien maalausprojekti on tosin minun vastuulla ja jostain syystä tämä osuus on vain venynyt ja venynyt. Meillä elellään siis avoimien ovien päiviä koko talossa, vessaa ja pesuhuonetta lukuunottamatta.  


Tämä lukijaltani tullut toivepostaus on ideana sen verran kiva, että ajattelin laittaa tämän eteenpäin haasteena muillekin bloggaajille. Ideana on kuvata kodistaan läpileikkauksia huoneesta huoneeseen omalla vapaalla tyylillään toteuttaen. Bloggaaja voi halutessaan tehdä yhden tai useamman postauksen aiheesta.


Laitan itse haasteen seuraaville upeille bloggaajille:Myös muut bloggaajat ovat vapaita tarttumaan haasteeseen.

Ihanaa lauantai-iltaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...