maanantai 17. huhtikuuta 2017

Väriä kiitos!


Me ollaan tänä vuonna vietetty pääsiäistä ihan vain kotosalla. Osaksi töiden merkeissä, osaksi vain lekotellen. Lauantaina saimme enemmänkin vieraita kylään, ensin sukulaisia ja tämän jälkeen vielä isomman poppoon miehen pelikavereita. Minun oli pakko tarttua samalla kameraan ja tallentaa nämä saamamme upean keltaiset tulppaanit, jotka toivat mukavasti pääsiäisen tunnelmaa meille. En ole nimittäin ehtinyt laittamaan meille lainkaan pääsiäistä. Suklaamunat ja muutama pajunoksa ovat toimineet ainoina koristeina, niistäkin toiset ovat kumman nopeasti kadonneet.Olen pyrkinyt viime aikoina lisäämään veden juontia, koska pystyn helposti olemaan pidemmänkin ajan juomatta mitään. Olen nyt päivittäin laittanut ainakin yhden kannullisen vettä pöydälle ja maustanut sitä aina jollain hedelmällä. Tällä kertaa laitoin veden sekaan pilkottuja klementiinejä, joista tuli kivasti makua veteen. Samalla sain pöytää kaipaamaani väriä.


Toivottavasti teillä on ollut myös rentouttava pääsiäinen!

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Uusi hylly olohuoneeseen ja kukkarakkautta


Kaipasin olohuoneeseen jotain kivaa hyllyä, joka rikkoisi vaaleaa ilmettä ja yhdistäisi ruokailutilan mustat tuolit sopimaan kokonaisuuteen. Mies kävi onnekseni yksi päivä Ikeassa mutkan ja toi sieltä tullessaan meille mustan Vittsjö-sarjan hyllyn. Hylly on mielestäni todella kaunis ja sopiikin monenlaiseen käyttöön erinomaisesti. En siis yhtään ihmettele, että moni on ihastunut sarjan tuotteisiin.Viime viikolla kävin piipahtamassa kukkakaupassa ja mukaani lähti yksinkertaisen kaunis kimppu, jossa on eukalyptuksen oksia ja jaloleinikkejä. Tämä kimppu on ilahduttanut meitä jo viikon verran ja sen verran ihastunut olen, että luulen hakevani vastaavanlaisen useamminkin.


Olohuoneen malli on ajoittain tuottanut harmaita hiuksia, koska huonekalujen järjestyksen muuttaminen tuntuu hankalalta. Pitkä tyhjä seinusta kaipasi jotain juttua ja olen kyllä erittäin tyytyväinen Vittsjö -hyllyyn. Tosin kaipaan sen viereen toista samanlaista, jolloin kokonaisuus olisi vieläkin parempi.


Heti näiden kuvien ottamisen jälkeen innostuin laittamaan olohuoneeseen toisen maton, joka sai jäädä tilaan. Pitääkin laittaa siitä pian teille kuvia. Nyt tila alkaa hiljalleen näyttämään enemmän meidän näköiseltä ja valmiimmalta.


Ihanaa viikon jatkoa!

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Valokylpy


Taas piipahdetaan makuuhuoneen puolella. Jotenkin vain jaksan ihastella huoneen seinän sävyä ja sitä miten huone vaihtaa väriä valosta riippuen. Tällä hetkellä päivänvaloa riittää jo pitkälle iltaan ja se selkeästi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti omaan vointiini. Työpäivän aikana en välttämättä ehdi juurikaan käymään ulkona ja välillä olen ikkunattomissakin tiloissa, joten mikä on mahtavampaa kuin lähteä kotiin päivän päätteeksi nauttimaan auringonpaisteesta ja kaikesta sen tuomasta valosta. Ihan loistavaa!Tämä kevät tuntuu olevan todella kiireinen, koska olen ottanut oman työn lisäksi "pienen" lisätyön, joka on antanut minulle jo nyt erityisen paljon. Koko ajan opin uutta ja pääsen testaamaan omia rajojani. Tämä toki rajoittaa aikaa täältä, mutta enköhän aktivoidu kunnolla taas kunhan saan tämän työpätkän kunnolla pakettiin. Tavoitteet nimittäin on nostettu korkealle ja toivon tämän tuovan minulle paljon uusia työmahdollisuuksia myös jatkossa. 


 

Eiköhän nautita tästä upeasta auringonvalosta kaikin siemauksin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...