lauantai 14. toukokuuta 2016

Eteisessä


Ihanaa olla kotona. Käytiin kirjaimellisesti pyörähtämässä etelässä ja ajeltiin takaisin kotiin. Ehdittiin olla kohteessa hurjat viisi tuntia, mutta ne oli tärkeitä tunteja. Onneksi kuitenkin tulimme heti takaisin kotiin, koska ei meistä olisi ollut kenellekään iloa siinä mielentilassa. Kiitos kaikista viesteistä <3


Eteinen on pysynyt viime aikoina suhteellisen samana. Mitä nyt tuoli jos toinenkin vaihtaa paikkaa, joka paikassa (todellisuudessa) lojuu kenkiä ja takkeja. Silti yritän välillä epätoivoisestikin pitää eteisen siistinä ja hillityn hallittuna. Tykkään edelleen seinälle olevista By Lassenin Stropp seinälenkeistä. Niihin on kätevä ripustaa kasseja, huiveja ym. Yleensä toisessa roikkuu meidän avainpussi, mutta näköjään ehdin sen näistä kuvista johonkin laittaa.


Jokin aika sitten postista tupsahti kiva yllätys uudelta tuttavuudelta kuin Gauhar. Kahden naisen perustama lifestyletuotemerkki, joka suunnittelee ja etsii tuotteita, joissa yhdistyy kauneus ja käytännöllisyys. Aivan kuten tässä ihanassa Large Linen Bagissä*, joka on 100% puuvillaa. Gauharin valikoimiin kuuluu monenlaisia kauniita kodinsisustustekstiilejä ja -esineitä sekä asusteita ja koruja. Suurin osa tuotteista on valmistettu Suomessa ja muualla Euroopassa laadun takaamiseksi.


Pellavakassi on kyllä loistava kesäisille piknik-reissuille ja muutenkin meidän lomareissuille, nimittäin kassilla riittää kokoa. Sisään mahtuu varmasti pari tyynyä ja viltti. 


Täällä juuri katselen samaan aikaan Euroviisuja ja suunnittelen mitä kaikkea pitää huomenna ehtiä talolla tekemään. Tarkoitus oli ottaa myös kamera mukaan, mutta sen kanssa sattui "pieni" onnettomuus. Nyt en tiedä mitä teen jos en saa sitä pian korjattua. Kuinka sitä onkin nykyään riippuvainen kamerasta??



Ihanaa viikonlopun jatkoa!



*Kassi saatu bloginäkyvyyttä vastaan

10 kommenttia:

  1. Ihana kassi ja teidän eteinen on kyllä tosi kaunis! <3 Toivottavasti kamera on taas pian iskukunnossa!
    Kivaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toivottavasti tosiaan kamera on pian kunnossa, olen pulassa ilman sitä! Kaikkea pitääkin sattua :/

      Ihanaa alkavaa viikkoa <3

      Poista
  2. Teillä on vain aina niin kaunista <3. Ja tuo kassi on hieno!!! Toivottavasti saat kameran kuntoon, voin uskoa että harmittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta <3 Tuo kassi on kyllä ihan huippu, materiaalikin ihan täydellinen :) Kameran hajoaminen on kyllä harmittanut tosi paljon. Pakko saada se pian korjattua!!

      Poista
  3. Houkutteleva eteinen :) Voi, toivottavasti kamerasi tulee kuntoon!
    Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitää ottaa kameran huolto heti huomenna ohjelmaan. Sen verran kalliita nuo on, että ihan kauhistuttaa mitä korjaus tulee maksamaan... voih! No tekeville sattuu... Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa!

      Poista
  4. Niin kaunista! Ja tuo musta kori, voi nam!! Mistä tuo ihanuus on? Tsemppiä kameran kanssa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Tuo musta kori on ihan mun lemppari. Ostin sen Nougatista Helsingistä syksyllä. Muistaakseni sitä voi tilata myös Katilta Kotilaiturilta :) Ja varmaan myös Nougatista. Hope so kamera tulee kuntoon!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...