torstai 19. toukokuuta 2016

Pienemmän pojan huoneen suunnitelma


Meidän 3vee on saamassa uudessa kodissa oman huoneen. Huone ei ole kovinkaan tilava, mutta oma huone mikä oma. Tarkoituksena on hyödyntää nykyisen ja entisen poikien huoneen kalusteita. Vanha rautasänky (onneksi ei myyty sitä) palaa pojalle käyttöön pienen tuunauksen jälkeen. Kerrossänky matkaa isomman pojan huoneeseen ja näin jää tilaa myös tuleville yövieraille. Vaikka voihan se olla, että pienin kömpii sinne edelleen nukkumaan...


Tykkäsin edellisen kodin poikien huoneen ilmeestä, joten tämä on hyvä pohja myös tulevalle huoneelle (Oli muuten jännä löytää kuva Pinterestistä, yli 4,6tuhatta pinnausta... en tiedä kuka sen sinne on laittanut. Piti itsekin pinnailla se omaan kansioon :D).


Matto tulee olemaan nykyisen huoneen OYOY:n automatto. Vaikka matto on vähän väliä rullalla, tykkään sen ilmeestä ja niin tuntuu tykkään itse herrakin. Seinälle pääsee Cilla´sista ostettu Wihon designin kiva juliste, joka tulee varmasti kaipailemaan rinnalleen muitakin kauniita tauluja. Lelukorina tulee toimimaan luultavasti tämä Uashmaman harmaa iso pussi. Pienen huoneen ehdottomasti parhain juttu on oma vaatehuone. Saamme sinne mahtumaan kaikki pojan vaatteet ja lelut. Joten emme tarvitse huoneeseen muuta säilytysjärjestelmää kuin paljon lelukoreja hyllyille.

Kuva Ferming Living
Tapetiksi on valikoitunut Ferming Living Native -tapetti, joka on tarpeeksi leikkisä, mutta myös tarpeeksi yksinkertainen. En malta odottaa, että näen tapetin seinässä. Seinä tulee kaipaamaan myös jotain hyllyjä ja voihan se olla, että kaikkien noiden tiipii-juttujen jälkeen se oikea telttakin pitää pystyttää.

22 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia. Ja, kuvat poikien vanhasta huoneesta on kauniita. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 poikien huone oli edellisessäkin kodissa tosi kiva ja sen vuoksi onkin kiva suunnitella samalla tyylillä uusi huone pienimmälle :)

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta ekan kuvan fiiliksestä. Ja voi miten hieno tapetti on tulossa uuteen huoneeseen. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, luulen, että tykkäät sitten uudestakin huoneesta. Tapetti on niin hieno, en malta odottaa, että saadaan se seinään <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia kivoista suunnitelmista.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mukava kuulla, että tykkäät. Pitääpäs tulla kurkkimaan arvontaa :)

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 4. Tosi kivalta näyttää suunnitelmat, nyt sitten vain odotellaan kuvia lopullisesta toteutuksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 Ihana päästä toteuttamaan suunnitelmaa. Lattia on jo maalattu ja seinät myös, tapettia vain vielä huutaa :)

   Poista
 5. Tapetti on niin kiva! Mukavaa nähdä, minkälaisia ideoita keksit aikanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kiva! Sopii minusta täydellisesti pojan huoneeseen <3 Mukava kuulla, että siellä jaksetaan seurailla meidän projektin etenemistä...

   Poista
 6. Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta :) Innolla jään odottamaan lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihana saada suunnitella ja itse toteuttaa meille oma koti :) Rankkaa mutta sen arvoista!

   Poista
 7. Kaunis huone ja kivoja suunnitelmia! Tuo musta rautasänky on ihana, meillä on se Ikean Minnen -sänky ja joskus mietin sen maalaamista. Mutta se on jäänyt. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäät. Joo tuokin on Ikean Minnen sänky. Se kaipaa pientä fiksausta ja on sitten täydellinen. Meillä on edelleen tämä sänky myös valkoisena, mutta se on tällä hetkellä pitkäaikaislainassa vanhemmillani. Olis kiva kuulla minkä väriseksi olet omaasi suunnitellut maalavasi :)

   Poista
 8. Onpa ihania suunnitelmia pienen miehen huoneeseen! <3 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että tykkäät! Oikein mukavaa viikkoa!!

   Poista
 9. Ihanalta kuulostaa! Täällä myös haaveillaan (vielä tovi...) poikien huoneesta - ja siitä tiipiistä! Pelkään pahoin, että pojista nuorinkin taitaa olla jo koulussa ennen kuin sinne toteutukseen asti päästään :D
  Tapetti on super-ihana! <3 Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tiipii olis kyllä niin ihana! Se sopisi huoneeseen täydellisesti. Kai niitä löytyy sellaisia pieniä versioita, tai sitten pitää tehdä sellainen itse. Lapset kasvaa niin nopeaa, että pitää nyt toteuttaa niitä haaveita jos aikoo ne toteuttaa :) Tuo tapetti on kyllä minustakin tosi kaunis ja sopii pojalle kuin nenä päähän :)

   Poista
 10. Niin ihana suunnitelma. Tuo tiipii-tapetti on niin <3 ja ehdottomasti kotiutat poitsulle myös sen oikean tiipiin hänen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tapetti on kyllä ihana löytö. Uskon etten ihan heti siihen tule edes kyllästymään :) Mahtava saada kannustusta tiipii ajatukseen... se pitää varmaan toteuttaa :)

   Poista
 11. Tosi kiva huone tulee!! Olen niin ihastunut tuohon Native-tapettiin ja aikomuksena oli laittaa sitä myös meidän lasten tulevaan huoneeseen, en vaan osannut päättää yhdelle vai kahdelle seinälle ja mille niistä, niinpä tapetointi jäi nyt odottamaan kaiken kiireen keskellä. Mutta odotan innolla, miltä tapetti tulee näyttämään teidän pikku-poitsun huoneessa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että suunnitelmat kuulostaa toimivilta. Tuo Native-tapetti on minustakin todella ihana. Odotan niin, että näen sen seinässä. Sitä ei ole siis vieläkään ehditty kiinnittämään.. Me laitetaan tapettia nyt yhdelle seinälle, koska tyhjää seinätilaa huoneessa on aika vähän. Mukava nähdä milta tapetti tulee näyttämään myös teillä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...