tiistai 17. toukokuuta 2016

Kurkistus rempan keskelle


Nyt on kuvista estetiikka ja kauneus kaukana. Pääsette nimittäin nauttimaan kännykkäräpsyistä, jotka nappasin eilen talolta. Kaiken tämän hässäkän keskellä kameran rikkoontuminen ei ollut se kaikkein paras juttu, mutta ei anneta sen lannistaa.

Ajattelin näyttää teille muutaman räpsyn yläkerran muutoksista. Kaikki on vielä kesken, mutta valmista pintaa alkaa näkymään, mikäs sen parempaa. Ison talon totaaliremppa ei ole ollut mikään helpoin juttu. Kiireessä pitää tehdä valintoja, välillä osuu nappiin ja välillä hieman siihen viereen. Valitsimme nimittäin valkoisten seinälaattojen sijaan vaaleanharmaaseen taittuvat laatat, mutta onneksi laatat sopivat vallan mainiosti tulevien lattialaattojen kanssa, joten hyvä niin.Yläkerran takkakauhistus (ei sekään mistään turvallisimmasta päästä) purettiin viime viikolla ja nyt odotellaan uusien pintojen valmistumista sen osalta. Takan tilalle on tarkoitus laittaa jossain vaiheessa kamina, mutta sitä joudutaan varmaan hetki jos toinenkin odottelemaan. Seinät ja ikkunoiden puitteet odottelee maalausta ja lattian tekeminen on vaiheessa. Taloon on myös juuri asennettu uusi ilmastointijärjestelmä, joka takaa koko taloon hyvän ilmanvaihdon.


Myös yläkerran vessa on ottanut askeleen eteenpäin. Nimittäin eilen lattiaan saatiin asennettua laatat. Ja kyllä tykkään! En edes malttanut odottaa pinnan siivoamista ennen kuvan ottamista.


Tällaisilla muutoksilla mennään taas eteenpäin. Seuraavien viikkojen aikana yläkerran pinnat alkavat valmistua ja tarkoitus on lähteä tekemään alakerran pintoja. Tarkemmin muutoksista ja materiaalivalinnoista kerron myöhemmin. Pääsitte nyt ainakin vähän kurkistelemaan mitä talolla on taas tapahtunut.


Mukavaa tiistaita!


16 kommenttia:

 1. Teillähän on jo palanen valmista pintaa! Hyvältä näyttää. Tsempit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, aika pieni tosin :D vähän kaikkialla on kyllä vielä puuhaa enemmän ja vähemmän. Kiitos <3 Tsempit sinnekin!

   Poista
 2. Kaunis tuo lattia ja kylppärin seinälaatat. Seurailen mielenkiinnolla remppanne edistymistä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ihana kun saadaan hiljalleen valmista pintaa! Mukava kuulla, että siellä tykätään tätä projektia seurata!

   Poista
  2. Kiitos <3 ihana kun saadaan hiljalleen valmista pintaa! Mukava kuulla, että siellä tykätään tätä projektia seurata!

   Poista
 3. Onpas jännää :) Ihanat lattialaatat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jännää :) nuo lattialaatat on minusta niin herkut, voisin mennä vessaan vain pötköttelemään :)

   Poista
 4. Uuuu, vessanlattia on niin hieno, hyvä tulloo!

  VastaaPoista
 5. Tulinpa samantien vastavierailulle. : ) Tsemppiä remonttihommiin.: ) Täällä myös kunnostetaan vanhaa kotia ja kylpyhuone vielä odottaa. Aivan ihanat laatat olet valinnut. Varmasti tulee hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että tulit! Tulehan uudelleenkin :) Kiitos, kovasti vielä puuhaa, mutta yritetään tehdä kaikki sisällä lähes valmiiksi ennen muuttoa.

   Poista
 6. Ihanaa nähdä valmista pintaa <3
  Tulen kyllä syksyllä teille yökylään ihastelemaan.
  Öitä ja halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tulet kyllä ehdottomasti sitten kyläilemään meille, pidetään vaikka jotkin kivat pippalot :D Öitä ja halauksia!

   Poista
 7. Ihana tuo vessan laatta! Teille tulee varmasti ihan superupea koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana, oon siitä kyllä tosi innoissani. Näyttää kyllä kivalta, vaikka vielä vähän täällä tuskastelenkin työn määrää...

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...