tiistai 31. toukokuuta 2016

Testaamassa aurinkolaseja


Yhteistyössä InstrumentariumPostauksen kuvat Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki

No niin, aurinko paistaa ja tämä nainen siristelee silmiä. Autossa pyörii muutaman euron aurinkolasit, joilla ei tee yhtään mitään. Nyt jos koskaan tarvitsisin aurinkolasit, joissa on oikeasti kunnon UV-suoja. Toki on myös tärkeä löytää kunnolla istuvat lasit, jotka mielellään laittaa päälleen. Pääsinkin Indiedaysin Bloggers´ Inspiration Day -tapahtumassa kokeilemaan upeita Instrumentariumin Solaris aurinkolaseja.

Tykkään yksinkertaisista, mutta tyylikkäistä aurinkolaisesta. Kehyksissä saa olla jokin juttu, mutta välttelen liikaa säihkettä ja bling blingiä. Usein joudun kuitenkin etsimään sopivia laseja kauan, mutta tällä kertaa löysin useammankin sopivan ja istuvan mallin. 

Kaikista kokeilemistani lasivaihtoehdoista mieleeni jäi Fuzionin uutusmallisto Step In To The World. Näitä kehyksiä inspiroi mosaiikkiportaat ympäri maailman ja näin lasien takana on aina tarina eri puolilta maailmaa. Kehykset olivat värikkäitä ja selkeästi erottuivat mustien lasien joukosta. Nämä olivat minun tyyliini räväköitä, mutta niille, jotka eivät halua jäädä seinäruusuiksi, mallisto ovat hyvä vaihtoehto.

Jos sinullakin on samat pohdinnat kuin minulla, löytää uudet aurinkolasit ja vieläpä trendikkäät, kurkkaa kevään 2016 trendit. Lisäksi saan tarjota lukijoilleni etukoodin, jolla saat -25% alennuksen Instrumentariumin Fuzion silmä- ja aurinkolaseista. Sinun vain pitää huikata oston yhteydessä FUZION.


Aurinkoisia päiviä!
2 kommenttia:

  1. Mä hankin jo aurinkolasini Instrumentariumilta ja samaan hengenvetoon hankin myös uudet silmälasitkin, kun sain ne puoleen hintaan. Kyllä nyt kelpaa kesän tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun pitäisi kyllä mennä aurinkolasiostoksille. Tarvitsen kipeästi uusia. Kuvassa olevat lasit oli himpun verran liian isot, mutta enköhän löydä sopivat :) Minäkin hankin Instrumentariumista itselle silmälasit alkuvuodesta. Jo oli aikakin... nyt vaan kun muistaisin ne aina laittaa päähän :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...